

Maliny. Produkt głęboko mrożony. Sposób przygotowania Gotowe do spożycia po rozmrożeniu. Owoce mogą być również użyte do: ciast, lodów, bitej śmietany, galaretek, kompotów czy koktajli. Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) * -6 °C - 1 dzień ** -12 °C - 2 tygodnie *** poniżej -18 °C - do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C
Maliny.
Wartość odżywcza 100 g produktu: Wartość energetyczna: 177 kJ / 43 kcal, Tłuszcz: <0,5 g, W tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g, Węglowodany: 5,3 g, W tym cukry: 5,3 g, Błonnik: 6,7 g, Białko: 1,3 g, Sól: 0 g