

Pierogi ruskie. Opakowanie 500g (14-16szt. pierogów).
Zagotować 2 litry osolonej wody na 500g mrożonych pierogów. Pierogi stopniowo wrzucać do wrzącej wody, lekko zamieszać. Gotować na słabym ogniu, pod przykryciem przez około 10 minut. Przechowywać w temperaturze od -5 st.C do -18 st. C PRODUKT GŁĘBOKO MROŻONY, NIE ZAMRAŻAĆ PONOWNIE.
Mąka pszenna (zawiera gluten), ziemniaki, ser (mleko), boczek wędzony parzony, jaja, cebula, woda, olej rzepakowy, przyprawy.
Wartość odżywcza w 100g produktu: Wartość energetyczna: 801/190 kj/kcl) Tłuszcz / W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,2 / 1,1g Węglowodany / W tym cukry: 34g / 5,1g Błonnik: 5,1g Białko: 6,3g Sól: 0,7g