
Fasola Adzuki 250 g - Japar
Fasola adzuki, znana również jako "czerwona fasola", to skarb kulinarny, który wnosi do ...
Indeks: 5907561200595
(35,60 zł kg)
Na świecie uprawia się ponad 400 gatunków fasoli. Jest popularnym składnikiem wielu dań, takich jak kapusta z fasolą, zupa fasolowa, barszcz, fasolka po bretońsku czy meksykańsku, a także produktem świetnie przyswajającym witaminy A, E, K i D. Posiada dobroczynny wpływ na wątrobę, jelita i trzust
Na świecie uprawia się ponad 400 gatunków fasoli. Jest popularnym składnikiem wielu dań, takich jak kapusta z fasolą, zupa fasolowa, barszcz, fasolka po bretońsku czy meksykańsku, a także produktem świetnie przyswajającym witaminy A, E, K i D. Posiada dobroczynny wpływ na wątrobę, jelita i trzustkę. Zawiera mnóstwo białka roślinnego, dużo zdrowszego niż białko zwierzęce. Posiada również właściwości wzmacniające serce i chroniące przed zawałem. Kolejną zaletą jest także cena, ponieważ niewielkim kosztem możesz zapewnić sobie mnóstwo zdrowia! Informacja o alergenach Z uwagi na fakt, iż w zakładzie konfekcjonowane są towary zawierające alergeny, pomimo wdrożonych działań zapobiegających zanieczyszczeniu krzyżowemu, w produktach możliwa jest obecność: ORZECHÓW, ORZECHÓW ZIEMNYCH, SOI, SEZAMU, GORCZYCY, GLUTENU I SELERA.
100 % fasola Piękny Jaś.
Wartość odżywcza w 100g/ml produktu:
Na świecie uprawia się ponad 400 gatunków fasoli. Jest popularnym składnikiem wielu dań, takich jak kapusta z fasolą, zupa fasolowa, barszcz, fasolka po bretońsku czy meksykańsku, a także produktem świetnie przyswajającym witaminy A, E, K i D. Posiada dobroczynny wpływ na wątrobę, jelita i trzust
Fasola adzuki, znana również jako "czerwona fasola", to skarb kulinarny, który wnosi do ...
Fasola.
Fasola.
Wartość odżywcza w 100g ...
Soczewica jak inne rośliny strączkowe, jest skarbnicą składników odżywczych, dzięki temu ma ...
Soczewica jak inne rośliny strączkowe posiada paletę drogocennych właściwości odżywczych. ...
Soczewica jak inne rośliny strączkowe posiada paletę drogocennych właściwości odżywczych. ...
Zwana czerwoną soją to gatunek rośliny z rodziny bobowatych. Ma słodkawy smak z orzechową ...
Groch jest jedną z najstarszych roślin strączkowych uprawianych na świecie. Jego ziarna ...
Fasola mung, mimo zielonego koloru swoich ziaren, często nazywana jest złotą fasolą. ...
Groch jest jedną z najstarszych roślin strączkowych uprawianych na świecie. Jego ziarna ...
Soczewica jak inne rośliny strączkowe posiada paletę drogocennych właściwości odżywczych. ...
Soja kojarzy nam się głownie z kuchnią wegetariańską, jako substytut dla produktów mięsnych. ...
Soczewica jak inne rośliny strączkowe posiada paletę drogocennych właściwości odżywczych. ...