

Indeks: 5907561202094
(14,00 zł kg)
Na świecie uprawia się ponad 400 gatunków fasoli. Jest popularnym składnikiem wielu dań, takich jak kapusta z fasolą, zupa fasolowa, barszcz, fasolka po bretońsku czy meksykańsku, a także produktem świetnie przyswajającym witaminy A, E, K i D. Posiada dobroczynny wpływ na wątrobę, jelita i trzust
Na świecie uprawia się ponad 400 gatunków fasoli. Jest popularnym składnikiem wielu dań, takich jak kapusta z fasolą, zupa fasolowa, barszcz, fasolka po bretońsku czy meksykańsku, a także produktem świetnie przyswajającym witaminy A, E, K i D. Posiada dobroczynny wpływ na wątrobę, jelita i trzustkę. Zawiera mnóstwo białka roślinnego, dużo zdrowszego niż białko zwierzęce. Posiada również właściwości wzmacniające serce i chroniące przed zawałem. Kolejną zaletą jest także cena, ponieważ niewielkim kosztem możesz zapewnić sobie mnóstwo zdrowia. Informacja o alergenach Z uwagi na fakt, iż w zakładzie konfekcjonowane są towary zawierające alergeny, pomimo wdrożonych działań zapobiegających zanieczyszczeniu krzyżowemu, w produktach możliwa jest obecność: ORZECHÓW, ORZECHÓW ZIEMNYCH, SOI, SEZAMU, GORCZYCY, GLUTENU I SELERA.
100 % Fasola Jaś Karłowy.
Wartość odżywcza w 100g/ml produktu:
Na świecie uprawia się ponad 400 gatunków fasoli. Jest popularnym składnikiem wielu dań, takich jak kapusta z fasolą, zupa fasolowa, barszcz, fasolka po bretońsku czy meksykańsku, a także produktem świetnie przyswajającym witaminy A, E, K i D. Posiada dobroczynny wpływ na wątrobę, jelita i trzust
Soczewica jak inne rośliny strączkowe posiada paletę drogocennych właściwości odżywczych. ...
Soczewica jak inne rośliny strączkowe posiada paletę drogocennych właściwości odżywczych. ...
Groch łuskany cały. Może zawierać gluten.
Groch łuskany cały 100%.
...Fasola biała drobna.
Fasola biała drobna.
Zwana też grochem włoskim to roślina strączkowa o licznych właściwościach prozdrowotnych. Ma ...
Od lat uwielbiana przez wegetarian ze względu na bogactwo składników odżywczych i dobry ...
Fasola adzuki, znana również jako "czerwona fasola", to skarb kulinarny, który wnosi do ...
Fasola mung, mimo zielonego koloru swoich ziaren, często nazywana jest złotą fasolą. ...
Soczewica o przepięknym atramentowym kolorze, zachwyca barwą i smakiem. Nie jest tak znana i ...
Groch łuskany. Może zawierać zboża zawierające gluten, orzechy włoskie i migdały, seler, SO2 ...
Soczewica jak inne rośliny strączkowe posiada paletę drogocennych właściwości odżywczych. ...
Fasola.
Fasola.
Wartość odżywcza w 100g ...
Na świecie uprawia się ponad 400 gatunków fasoli. Jest popularnym składnikiem wielu dań, ...
Groch jest jedną z najstarszych roślin strączkowych uprawianych na świecie. Jego ziarna ...