

Indeks: 5907569003532
(23,71 zł kg)
Soczewica o przepięknym atramentowym kolorze, zachwyca barwą i smakiem. Nie jest tak znana i powszechna jak inne rodzaje soczewic, na szczęście z każdym dniem, zyskuje na popularności. W tych malutkich ziarenkach kryje się ogromna moc składników mineralnych, jak: bardzo dużo potasu, żelaza, magn
Soczewica o przepięknym atramentowym kolorze, zachwyca barwą i smakiem. Nie jest tak znana i powszechna jak inne rodzaje soczewic, na szczęście z każdym dniem, zyskuje na popularności. W tych malutkich ziarenkach kryje się ogromna moc składników mineralnych, jak: bardzo dużo potasu, żelaza, magnezu, fosforu, wapna, cynku. Także witaminy: B6, A, K, C, kwas foliowy, tiamina, niacyna, ryboflawina, kwas pantotenowy.
Soczewica czarna – beluga.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna 1369kJ/327kcal Tłuszcz 3g Węglowodany 57,5g Białko 25,4g Sól < 0,01g
Soczewica o przepięknym atramentowym kolorze, zachwyca barwą i smakiem. Nie jest tak znana i powszechna jak inne rodzaje soczewic, na szczęście z każdym dniem, zyskuje na popularności. W tych malutkich ziarenkach kryje się ogromna moc składników mineralnych, jak: bardzo dużo potasu, żelaza, magn
Fasola.
Fasola.
Wartość odżywcza w 100g ...
Fasola biała drobna.
Fasola biała drobna.
Soczewica jak inne rośliny strączkowe posiada paletę drogocennych właściwości odżywczych. ...
Groch łuskany. Może zawierać zboża zawierające gluten, orzechy włoskie i migdały, seler, SO2 ...
Zwana też grochem włoskim to roślina strączkowa o licznych właściwościach prozdrowotnych. Ma ...
Groch łuskany cały. Może zawierać gluten.
Groch łuskany cały 100%.
...Soczewica jak inne rośliny strączkowe posiada paletę drogocennych właściwości odżywczych. ...
Fasola mung, mimo zielonego koloru swoich ziaren, często nazywana jest złotą fasolą. ...
Fasola adzuki, znana również jako "czerwona fasola", to skarb kulinarny, który wnosi do ...
Na świecie uprawia się ponad 400 gatunków fasoli. Jest popularnym składnikiem wielu dań, ...
Soczewica jak inne rośliny strączkowe posiada paletę drogocennych właściwości odżywczych. ...
Na świecie uprawia się ponad 400 gatunków fasoli. Jest popularnym składnikiem wielu dań, ...
Czerwona fasola jest symbolem kuchni meksykańskiej gdzie jest używana praktycznie do ...