

Indeks: 5904358552776
(237,21 zł kg)
Palący smak japońskiego chrzanu wasabi rozpoznawalny jest na całym świecie. Posiada piękny, jasnozielony kolor. Jest jednym z głównych składników sushi. Ale wasabi to również znakomita przyprawa do wielu dań. Nadaje charakteru potrawom na bazie ryżu, rybom i owocom morza. Zmieszane z odrobiną maj
Palący smak japońskiego chrzanu wasabi rozpoznawalny jest na całym świecie. Posiada piękny, jasnozielony kolor. Jest jednym z głównych składników sushi. Ale wasabi to również znakomita przyprawa do wielu dań. Nadaje charakteru potrawom na bazie ryżu, rybom i owocom morza. Zmieszane z odrobiną majonezu tworzy sos idealny do serów i wędlin.
Woda, chrzan 18,6%, olej SOJOWY, skrobia kukurydziana, substancja słodząca: E 420, sól, maltodekstryna, substancje zagęszczające: E 460, E 415; chrzan japoński- wasabi 0,7%, aromat, regulator kwasowości: E 330, kurkuma w proszku, barwnik: E 141.
Wartość odżywcza w 100g/ml produktu: Wartość energetyczna1393 kJ / 332 kcal Tłuszcz 13,4 g KTN 2,1 g Węglowodany 43,5 g W tym cukry 2,5 g Białko 0,7 g Błonnik 0 g Sól 7,8 g
Palący smak japońskiego chrzanu wasabi rozpoznawalny jest na całym świecie. Posiada piękny, jasnozielony kolor. Jest jednym z głównych składników sushi. Ale wasabi to również znakomita przyprawa do wielu dań. Nadaje charakteru potrawom na bazie ryżu, rybom i owocom morza. Zmieszane z odrobiną maj
Mielona papryczka chili przygotowana dla wygody i szybkości użycia w kuchni. Zawartość ...
Kieszonkowa energia z Japonii! Miso – tradycyjna japońska zupa samurajów. O esencjonalnym ...
Żółte curry to mieszanka tajskich przypraw z wyraźną nutą trawy cytrynowej. Żółty kolor ...
Autentyczne tajskie danie w 15 minut! Zielone curry to niezwykle aromatyczne danie. Jest ...
Pikantna pasta w koreańskim stylu to szybki sposób na przygotowanie domowego kimchi oraz ...
Czerwone curry to doskonała kompozycja ostrych tajskich przypraw, zawdzięczająca swój kolor ...
Kieszonkowa energia z Japonii! Miso – tradycyjna japońska zupa samurajów. O esencjonalnym ...
Miso – tradycyjna japońska zupa samurajów. O esencjonalnym smaku i charakterystycznym ...
Autentyczne tajskie danie w 15 minut! Czerwona pasta curry marki Kanokwan powstaje z ...
Koreańska pasta z ostrej papryki, poddana fermentacji. Jest podstawą przy kiszeniu warzyw np. ...
Tom kha to kokosowa, rozgrzewająca tajska zupa o wspaniałym łagodnym smaku. Z wyczuwalnym ...
„Pad Thai”, czyli „smażone w tajskim stylu”, to jedno z popularniejszych tajskich dań. Jego ...
Bulgogi to średnio-pikantna, koreańska wołowina BBQ, którą od teraz w prosty sposób ...
Pasta Tom Kha to kompozycja starannie dobranych składników będąca doskonałą bazą do ...