

Indeks: 8801005171472
(57,06 zł kg)
Koreańska pasta z ostrej papryki, poddana fermentacji. Jest podstawą przy kiszeniu warzyw np. Kimchi. Bardzo pikantna o wyrazistym smaku. Ma gęstą i zwartą konsystencję, dlatego jest bardzo wydajna. Koreańczycy przygotowują z niej tradycyjne potrawy takie jak bulgogi czy galbi. Dobrze sprawdzi si
Koreańska pasta z ostrej papryki, poddana fermentacji. Jest podstawą przy kiszeniu warzyw np. Kimchi. Bardzo pikantna o wyrazistym smaku. Ma gęstą i zwartą konsystencję, dlatego jest bardzo wydajna. Koreańczycy przygotowują z niej tradycyjne potrawy takie jak bulgogi czy galbi. Dobrze sprawdzi się również w daniach, których podstawą jest sos paprykowy lub pomidorowo ? paprykowy np. w kuchni meksykańskiej. Zastosowanie: Tradycyjne potrawy koreańskie np.: kimchi, bulgogi, galbi. Marynata do mięs. Przyprawa do zup i gulaszów. Baza do kiszenia warzyw.
Pasta ryżowa 46,7 % [ryż, sól, koji (Aspergillus oryzae), woda], syrop kukurydziany, ostra papryka w proszku 11,3 %, woda, pasta SOJOWA [SOJA, woda, sól, koji (Aspergillus oryzae)], alkohol etylowy 2,5 %, sól, GLUTEN PSZENNY, przyprawa w płynie (SOJA, woda, sól, GLUTEN PSZENNY, alkohol etylowy, ekstrakt drożdżowy), zagęszczony sok z czosnku.
Wartość odżywcza w 100g/ml produktu: Wartość energetyczna 847 kJ / 200 kcal Tłuszcz 1,4 g KTN 0 g Węglowodany 39 g W tym cukry 25 g Białko 6,2 g Błonnik 0 g Sól 6,6 g
Koreańska pasta z ostrej papryki, poddana fermentacji. Jest podstawą przy kiszeniu warzyw np. Kimchi. Bardzo pikantna o wyrazistym smaku. Ma gęstą i zwartą konsystencję, dlatego jest bardzo wydajna. Koreańczycy przygotowują z niej tradycyjne potrawy takie jak bulgogi czy galbi. Dobrze sprawdzi si
Kieszonkowa energia z Japonii! Miso – tradycyjna japońska zupa samurajów. O esencjonalnym ...
Pasta Tom Yum to kompozycja starannie dobranych składników będąca doskonałą bazą do ...
„Pad Thai”, czyli „smażone w tajskim stylu”. Pasta marki Kanokwan to wyjątkowe połączenie ...
Czerwone curry to doskonała kompozycja ostrych tajskich przypraw, zawdzięczająca swój kolor ...
Tom kha to kokosowa, rozgrzewająca tajska zupa o wspaniałym łagodnym smaku. Z wyczuwalnym ...
Autentyczne tajskie danie w 15 minut! Czerwona pasta curry marki Kanokwan powstaje z ...
Tom Yum to słynna, pikantna i rozgrzewająca tajska zupa o delikatnie wytrawnym smaku. Z ...
Autentyczne tajskie danie w 15 minut! Zielone curry to niezwykle aromatyczne danie. Jest ...
Massamam curry to doskonała kompozycja średnioostrych tajskich smaków. Idealna do ...
Żółte curry to mieszanka tajskich przypraw z wyraźną nutą trawy cytrynowej. Żółty kolor ...
„Pad Thai”, czyli „smażone w tajskim stylu”, to jedno z popularniejszych tajskich dań. Jego ...
Miso – tradycyjna japońska zupa samurajów. O esencjonalnym smaku i charakterystycznym ...
Pikantna pasta w koreańskim stylu to szybki sposób na przygotowanie domowego kimchi oraz ...
Palący smak japońskiego chrzanu wasabi rozpoznawalny jest na całym świecie. Posiada piękny, ...
Bulgogi to średnio-pikantna, koreańska wołowina BBQ, którą od teraz w prosty sposób ...