

Indeks: 5908219994170
(86,67 zł litr)
Miso – tradycyjna japońska zupa samurajów. O esencjonalnym smaku i charakterystycznym aromacie. Jedno z dań, które zawsze można znaleźć w każdej japońskiej kuchni. Występuje w postaci pasty. Stanowi rodzaj bulionu będącego bazą zupy lub dodawanego powszechnie do potraw. Zawiera cenne właściwości
Miso – tradycyjna japońska zupa samurajów. O esencjonalnym smaku i charakterystycznym aromacie. Jedno z dań, które zawsze można znaleźć w każdej japońskiej kuchni. Występuje w postaci pasty. Stanowi rodzaj bulionu będącego bazą zupy lub dodawanego powszechnie do potraw. Zawiera cenne właściwości płynące z ziaren soi. Miso dodaje energii i rozgrzewa. Znakomicie smakuje czysta lub z tradycyjnymi dodatkami: algami wakame, tofu, szczypiorkiem.Praktycznie gotowa do użycia.
Pasta miso 57,7 % (SOJA, woda, słód ryżowy, sól, alkohol etylowy, barwnik: ryboflawiny), woda, sól, alkohol etylowy, TUNCZYK Bonito w proszku, algi Wakame 0,5 %, cukier, wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, inozynian disodowy.
Wartość odżywcza w 100g/ml produktu: Wartość energetyczna 487 kJ / 116 kcal Tłuszcz 4,1 g KTN 0,6 g Węglowodany 11 g W tym cukry 6,4 g Białko 7,3 g Błonnik 0 g Sól 13,1 g
Miso – tradycyjna japońska zupa samurajów. O esencjonalnym smaku i charakterystycznym aromacie. Jedno z dań, które zawsze można znaleźć w każdej japońskiej kuchni. Występuje w postaci pasty. Stanowi rodzaj bulionu będącego bazą zupy lub dodawanego powszechnie do potraw. Zawiera cenne właściwości
Naturalnie warzony sos sojowy do sushi jest słodszy i łagodniejszy niż klasyczny sos sojowy. ...
Skosztuj azjatyckiego grilla! Teriyaki to słynny japoński sos na bazie sosu sojowego, ...
Sos do sushi jest jednym z podstawowych składników tego popularnego dania. Przygotowany na ...
Kieszonkowa energia z Japonii! Miso – tradycyjna japońska zupa samurajów. O esencjonalnym ...
Kieszonkowa energia z Japonii! Miso – tradycyjna japońska zupa samurajów. O esencjonalnym ...
Palący smak japońskiego chrzanu wasabi rozpoznawalny jest na całym świecie. Posiada piękny, ...
Stanowi nieodłączny dodatek dania Tonkatsu. Te smażone w głębokim tłuszczu kotlety wieprzowe ...
Koreańska pasta z ostrej papryki, poddana fermentacji. Jest podstawą przy kiszeniu warzyw np. ...
Naturalnie warzony sos sojowy do sushi jest słodszy i łagodniejszy niż klasyczny sos sojowy. ...
Japoński, gęsty sos sojowy. Jego lekko słodkawy smak doda potrawom, nie tylko kuchni ...
Mirin to płynna, słodka przyprawa używana w japońskiej kuchni. Stanowi składnik azjatyckich ...