

Indeks: 5908219994170
(86,67 zł litr)
Miso – tradycyjna japońska zupa samurajów. O esencjonalnym smaku i charakterystycznym aromacie. Jedno z dań, które zawsze można znaleźć w każdej japońskiej kuchni. Występuje w postaci pasty. Stanowi rodzaj bulionu będącego bazą zupy lub dodawanego powszechnie do potraw. Zawiera cenne właściwości
Miso – tradycyjna japońska zupa samurajów. O esencjonalnym smaku i charakterystycznym aromacie. Jedno z dań, które zawsze można znaleźć w każdej japońskiej kuchni. Występuje w postaci pasty. Stanowi rodzaj bulionu będącego bazą zupy lub dodawanego powszechnie do potraw. Zawiera cenne właściwości płynące z ziaren soi. Miso dodaje energii i rozgrzewa. Znakomicie smakuje czysta lub z tradycyjnymi dodatkami: algami wakame, tofu, szczypiorkiem.Praktycznie gotowa do użycia.
Pasta miso 57,7 % (SOJA, woda, słód ryżowy, sól, alkohol etylowy, barwnik: ryboflawiny), woda, sól, alkohol etylowy, TUNCZYK Bonito w proszku, algi Wakame 0,5 %, cukier, wzmacniacze smaku: glutaminian monosodowy, inozynian disodowy.
Wartość odżywcza w 100g/ml produktu: Wartość energetyczna 487 kJ / 116 kcal Tłuszcz 4,1 g KTN 0,6 g Węglowodany 11 g W tym cukry 6,4 g Białko 7,3 g Błonnik 0 g Sól 13,1 g
Miso – tradycyjna japońska zupa samurajów. O esencjonalnym smaku i charakterystycznym aromacie. Jedno z dań, które zawsze można znaleźć w każdej japońskiej kuchni. Występuje w postaci pasty. Stanowi rodzaj bulionu będącego bazą zupy lub dodawanego powszechnie do potraw. Zawiera cenne właściwości
Japoński, gęsty sos sojowy. Jego lekko słodkawy smak doda potrawom, nie tylko kuchni ...
Stanowi nieodłączny dodatek dania Tonkatsu. Te smażone w głębokim tłuszczu kotlety wieprzowe ...
Palący smak japońskiego chrzanu wasabi rozpoznawalny jest na całym świecie. Posiada piękny, ...
Naturalnie warzony sos sojowy do sushi jest słodszy i łagodniejszy niż klasyczny sos sojowy. ...
Kieszonkowa energia z Japonii! Miso – tradycyjna japońska zupa samurajów. O esencjonalnym ...
Koreańska pasta z ostrej papryki, poddana fermentacji. Jest podstawą przy kiszeniu warzyw np. ...
Kieszonkowa energia z Japonii! Miso – tradycyjna japońska zupa samurajów. O esencjonalnym ...
Naturalnie warzony sos sojowy do sushi jest słodszy i łagodniejszy niż klasyczny sos sojowy. ...
Sos do sushi jest jednym z podstawowych składników tego popularnego dania. Przygotowany na ...
Mirin to płynna, słodka przyprawa używana w japońskiej kuchni. Stanowi składnik azjatyckich ...
Skosztuj azjatyckiego grilla! Teriyaki to słynny japoński sos na bazie sosu sojowego, ...