
Pasta Miso 75 g - House of Asia
Miso – tradycyjna japońska zupa samurajów. O esencjonalnym smaku i charakterystycznym ...
Indeks: 5904358553537
(85,00 zł kg)
Ciemna pasta miso (dashi) jest bardziej słona, wyrazista i ostrzejsza w smaku niż jasna. Stosowana do przygotowania zupy miso, ale również jako baza do marynat, sosów i dipów.
woda, soja, ryż, sól, alkohol etylowy.
Wartość odżywcza w 100g/ml produktu: Wartość energetyczna: 771/183 (kj/kcal) Tłuszcz / W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5g / 0g Węglowodany / W tym cukry: 22g / 4,5g Błonnik: 5,2g Białko: 10g Sól: 11,5g
Miso – tradycyjna japońska zupa samurajów. O esencjonalnym smaku i charakterystycznym ...
Japoński, gęsty sos sojowy. Jego lekko słodkawy smak doda potrawom, nie tylko kuchni ...
Koreańska pasta z ostrej papryki, poddana fermentacji. Jest podstawą przy kiszeniu warzyw np. ...
Naturalnie warzony sos sojowy do sushi jest słodszy i łagodniejszy niż klasyczny sos sojowy. ...
Sos do sushi jest jednym z podstawowych składników tego popularnego dania. Przygotowany na ...
Skosztuj azjatyckiego grilla! Teriyaki to słynny japoński sos na bazie sosu sojowego, ...
Mirin to płynna, słodka przyprawa używana w japońskiej kuchni. Stanowi składnik azjatyckich ...
Stanowi nieodłączny dodatek dania Tonkatsu. Te smażone w głębokim tłuszczu kotlety wieprzowe ...
Kieszonkowa energia z Japonii! Miso – tradycyjna japońska zupa samurajów. O esencjonalnym ...
Palący smak japońskiego chrzanu wasabi rozpoznawalny jest na całym świecie. Posiada piękny, ...
Naturalnie warzony sos sojowy do sushi jest słodszy i łagodniejszy niż klasyczny sos sojowy. ...
Kieszonkowa energia z Japonii! Miso – tradycyjna japońska zupa samurajów. O esencjonalnym ...