
Sos Sojowy Do Sushi O Obniżonej Zawartości Soli...
Naturalnie warzony sos sojowy do sushi jest słodszy i łagodniejszy niż klasyczny sos sojowy. ...
Indeks: 5904358553513
(85,00 zł kg)
Jasna pasta miso (shiro) jest łagodniejsza w smaku od ciemnej. Może być używana do dań mięsnych, wegetariańskich, ale również jako składnik słodkich dań i deserów.
woda, soja, ryż, sól, alkohol etylowy.
Wartość odżywcza w 100g/ml produktu: Wartość energetyczna: 771/183 (kj/kcal) Tłuszcz / W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5g / 0g Węglowodany / W tym cukry: 22g / 4,5g Błonnik: 5,2g Białko: 10g Sól: 11,5g
Naturalnie warzony sos sojowy do sushi jest słodszy i łagodniejszy niż klasyczny sos sojowy. ...
Koreańska pasta z ostrej papryki, poddana fermentacji. Jest podstawą przy kiszeniu warzyw np. ...
Kieszonkowa energia z Japonii! Miso – tradycyjna japońska zupa samurajów. O esencjonalnym ...
Stanowi nieodłączny dodatek dania Tonkatsu. Te smażone w głębokim tłuszczu kotlety wieprzowe ...
Naturalnie warzony sos sojowy do sushi jest słodszy i łagodniejszy niż klasyczny sos sojowy. ...
Skosztuj azjatyckiego grilla! Teriyaki to słynny japoński sos na bazie sosu sojowego, ...
Mirin to płynna, słodka przyprawa używana w japońskiej kuchni. Stanowi składnik azjatyckich ...
Kieszonkowa energia z Japonii! Miso – tradycyjna japońska zupa samurajów. O esencjonalnym ...
Palący smak japońskiego chrzanu wasabi rozpoznawalny jest na całym świecie. Posiada piękny, ...
Miso – tradycyjna japońska zupa samurajów. O esencjonalnym smaku i charakterystycznym ...
Sos do sushi jest jednym z podstawowych składników tego popularnego dania. Przygotowany na ...
Japoński, gęsty sos sojowy. Jego lekko słodkawy smak doda potrawom, nie tylko kuchni ...