

Indeks: 5902898825107
Pasta Tom Kha to kompozycja starannie dobranych składników będąca doskonałą bazą do przygotowania Tom Kha – jednej z najpopularniejszych tajskich zup z mleczkiem kokosowym. Nie zawiera szczucznych barwników ani konserwantów. Podstawę zupy stanowi korzeń galangalu, który w swoim smaku bardzo przyp
Pasta Tom Kha to kompozycja starannie dobranych składników będąca doskonałą bazą do przygotowania Tom Kha – jednej z najpopularniejszych tajskich zup z mleczkiem kokosowym. Nie zawiera szczucznych barwników ani konserwantów. Podstawę zupy stanowi korzeń galangalu, który w swoim smaku bardzo przypomina imbir. Aromat i walory smakowe dopełnia trawa cytrynowa. Dzięki naszej paście przygotujesz ją w zaledwie 10 min.
Galangal, sól, papryka chili zielona, cukier, trawa cytrynowa, olej palmowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Wartość odżywcza w 100g/ml produktu: Wartość energetyczna 1016 kJ / 243 kcal Tłuszcz 10 g KTN 10 g Węglowodany 33 g W tym cukry 6,4 g Białko 1,8 g Błonnik 0 g Sól 22,2 g
Pasta Tom Kha to kompozycja starannie dobranych składników będąca doskonałą bazą do przygotowania Tom Kha – jednej z najpopularniejszych tajskich zup z mleczkiem kokosowym. Nie zawiera szczucznych barwników ani konserwantów. Podstawę zupy stanowi korzeń galangalu, który w swoim smaku bardzo przyp
Autentyczne tajskie danie w 15 minut! Zielone curry to niezwykle aromatyczne danie. Jest ...
Zielone curry to mieszanka tajskich przypraw z wyraźną nutą chili i trawy cytrynowej. Zielony ...
Autentyczne tajskie danie w 15 minut! Czerwona pasta curry marki Kanokwan powstaje z ...
Kieszonkowa energia z Japonii! Miso – tradycyjna japońska zupa samurajów. O esencjonalnym ...
Pikantna pasta w koreańskim stylu to szybki sposób na przygotowanie domowego kimchi oraz ...
Mielona papryczka chili przygotowana dla wygody i szybkości użycia w kuchni. Zawartość ...
Miso – tradycyjna japońska zupa samurajów. O esencjonalnym smaku i charakterystycznym ...
Koreańska pasta z ostrej papryki, poddana fermentacji. Jest podstawą przy kiszeniu warzyw np. ...
Palący smak japońskiego chrzanu wasabi rozpoznawalny jest na całym świecie. Posiada piękny, ...
Massamam curry to doskonała kompozycja średnioostrych tajskich smaków. Idealna do ...
Tom kha to kokosowa, rozgrzewająca tajska zupa o wspaniałym łagodnym smaku. Z wyczuwalnym ...
Żółte curry to mieszanka tajskich przypraw z wyraźną nutą trawy cytrynowej. Żółty kolor ...
„Pad Thai”, czyli „smażone w tajskim stylu”. Pasta marki Kanokwan to wyjątkowe połączenie ...
Tom Yum to słynna, pikantna i rozgrzewająca tajska zupa o delikatnie wytrawnym smaku. Z ...
Autentyczne tajskie danie w 15 minut! Żółte curry to niezwykle aromatyczne danie. Składa się ...