- Obecnie brak na stanie


Indeks: 5907459846690
(28,40 zł kg)
Dietetyczny środek spożywczy specjalnego przeznaczenia medycznego do postępowania dietetycznego w fenyloketonurii (PKU) Mieszanka do sporządzania pierogów, naleśników i makaronu. Mieszanka niskobiałkowa na naleśniki doskonale nadaje się również do przygotowania w domu takich dań jak pierogi ora
Dietetyczny środek spożywczy specjalnego przeznaczenia medycznego do postępowania dietetycznego w fenyloketonurii (PKU) Mieszanka do sporządzania pierogów, naleśników i makaronu. Mieszanka niskobiałkowa na naleśniki doskonale nadaje się również do przygotowania w domu takich dań jak pierogi oraz gofry. Naleśniki PKU z mieszanki są łatwe w przygotowaniu nawet dla kogoś, kto nie czuje się zbyt pewnie w kuchni. Mieszankę wystarczy dodać do wody i wymieszać z zamiennikiem jajka, który jest odpowiedni dla osób chorych na fenyloketonurię oraz dla wegan. Ponadto, specjalny mix mąk umożliwia przyrządzenie domowego makaronu, który będzie podstawą pysznego obiadu. Dzięki zbilansowanym składnikom w już gotowej mieszance, czas przygotowania takiego posiłku dla całej rodziny znacznie się skraca, nie musimy martwić się o proporcję i odpowiednią konsystencję wyrabianego ciasta. Naleśnikowo-makaronowo-pierogowa mieszanka niskobiałkowa PKU to niezastąpiony produkt dla osób ceniących sobie wysoką jakość mąk oraz wygodę podczas kuchennych poczynań. Mieszanka jest niskobiałkowa, co oznacza że składa się głównie z węglowodanów. Ich udział w składzie to 84 gramy na 100 gram produktu, a przy tym zawiera zaledwie 5g cukru. Oznacza to, że mieszanka do naleśników PKU jest lekkostrawna. Produkt jest także bezglutenowy, dlatego może być bez obaw spożywany przez osoby które nie tolerują tego składnika. Jedną z jego wielu zalet jest uniwersalność. Z koncentratu można przygotować też inne danie na słodko, w tym gofry oraz pierogi.
Skrobia kukurydziana, skrobia pszenna bezglutenowa, skrobia ziemniaczana, glukoza, substancje zagęszczające: guma guar, hydroksypropylometyloceluloza; błonnik ziemniaczany, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego; substancja spulchniająca: węglany sodu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1450 kJ / 341 kcal Tłuszcz: 0,4 g W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g Węglowodany: 84 g W tym cukry:6,6 g Białko: 0,4 g w tym fenyloalanina: 8 mg Sól: 0,09 g
Dietetyczny środek spożywczy specjalnego przeznaczenia medycznego do postępowania dietetycznego w fenyloketonurii (PKU) Mieszanka do sporządzania pierogów, naleśników i makaronu. Mieszanka niskobiałkowa na naleśniki doskonale nadaje się również do przygotowania w domu takich dań jak pierogi ora
Mąka żytnia razowa typ 2000.
Mąka żytnia.
Mąka Extra Wypiek do biszkoptów i tortów.
Mąka pszenna typ 400.
...Dietetyczny środek spożywczy specjalnego przeznaczenia medycznego do postępowania ...
Mix for Bread. Produkt bezglutenowy. Mieszanka bezglutenowa do wypieku chleba, bułek, ...
Mieszanka mąki bezglutenowej Multi Mix to produkt, który sprawdzi się w każdej kuchni do ...
Mąka żytnia razowa, typ 2000. Produkt może zawierać nasiona sezamu.
Mąka ...
Mąka pszenna typ 480.
Mąka pszenna.
Niezwykłe właściwości tej mąki związane są z bardzo drobnym stopniem mielenia, co z kolei ...
Mąka kukurydziana to produkt, który można wykorzystać do różnorodnych potraw i wypieków. ...
Mąka pszenna koszalińska, typ 500.
Mąka pszenna.
To mąka ze starego gatunku pszenicy orkisz, typowo chlebowa mąka, która od jakiegoś czasu ...