

Indeks: 5907459846188
(32,30 zł kg)
Naleśniki to przysmak uwielbiany przez dzieci i dorosłych. W wersji bezglutenowej są bezpieczne dla osób chorujących na celiakię lub też z różnych innych przyczyn wybierających dietę eliminacyjną. Samo danie jest świetne na obiad, śniadanie czy kolację. Charakterystyczne placki mogą być serwowane
Naleśniki to przysmak uwielbiany przez dzieci i dorosłych. W wersji bezglutenowej są bezpieczne dla osób chorujących na celiakię lub też z różnych innych przyczyn wybierających dietę eliminacyjną. Samo danie jest świetne na obiad, śniadanie czy kolację. Charakterystyczne placki mogą być serwowane na słodko lub wytrawnie z szeregiem różnych dodatków. Rewelacyjna mąka bezglutenowa do naleśników, to gotowa mieszkanka, która pozwala szybko przygotować ulubione danie. Dzięki kombinacji różnych składników daje gwarancję, że naleśniki zawsze będą jędrne i puszyste. A ten efekt bywa trudny do uzyskania w przypadku mąk bez glutenu. Tego typu gotowa mieszanka jest niezastąpiona w każdym domu. Poza tym to także świetna i uniwersalna mąka na pierogi bez glutenu. To tradycyjne w polskiej kuchni danie króluje na świątecznym stole i oczywiście pojawia się także na co dzień. Bardzo różnorodne nadzienia i smaki oraz sposoby przygotowania sprawiają, że każdy znajdzie ulubioną wersję, do której będzie wracać. Mąka na pierogi bez glutenu to recepta na to, by samodzielnie gotować. To daje pewność, że każde danie jest nie tylko smakowite, ale także zdrowe i bezpieczne, co jest szczególnie ważne dla chorujących na celiakię. Chętnie więc sięgają po naleśniki bezglutenowe, pierogi oraz inne dania kuchni polskiej oraz tej inspirowanej różnych regionami świata. A to prawdziwa różnorodność na talerzu.
Skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, skrobia pszenna bezglutenowa, glukoza, substancje zagęszczające: guma guar, hydroksypropylometyloceluloza; błonnik ziemniaczany, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego; substancja spulchniająca: węglany sodu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1452 kJ / 342 kcal Tłuszcz: 0,6 g W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 82 g W tym cukry: 5,9 g Białko: 2,1 g Sól: 1,3 g
Naleśniki to przysmak uwielbiany przez dzieci i dorosłych. W wersji bezglutenowej są bezpieczne dla osób chorujących na celiakię lub też z różnych innych przyczyn wybierających dietę eliminacyjną. Samo danie jest świetne na obiad, śniadanie czy kolację. Charakterystyczne placki mogą być serwowane
Mąka owsiana bezglutenowa pozyskiwana jest z ziaren owsa. Warto ją stosować ponieważ: - jest ...
Extra koncentrat mąki krakowskiej 500g. Produkt bezglutenowy Opracowano specjalnie dla osób ...
Pszenna pełnoziarnista bogata w błonnik.
Mąka pełnoziarnista ...
Mąka kokosowa ma delikatny smak i lekką konsystencję. Posiada bardzo wysoką zawartość ...
MIX FREE UNIVERSAL Uniwersalna mieszanka do wypieków bezglutenowa 500g. Mieszanka ...
Orkisz to stary gatunek pszenicy, uprawiany już w starożytności, znany ze swoich wyjątkowych ...
Mąka na idealną pizzę włoską.
Mąka pszenna typ ,,00".
Wyśmienita mieszanka do wypieku chleba, bułeczek, drożdżówek i ciasteczek. Dietetyczny ...
Mąka orzechowa to pełnowartościowy produkt, który powstał ze zmielenia całych orzechów. ...
Mąka luksusowa orkiszowa z polskich pól typ 550.
Mąka orkiszowa.
...