

Indeks: 5907459846188
(29,20 zł kg)
Naleśniki to przysmak uwielbiany przez dzieci i dorosłych. W wersji bezglutenowej są bezpieczne dla osób chorujących na celiakię lub też z różnych innych przyczyn wybierających dietę eliminacyjną. Samo danie jest świetne na obiad, śniadanie czy kolację. Charakterystyczne placki mogą być serwowane
Naleśniki to przysmak uwielbiany przez dzieci i dorosłych. W wersji bezglutenowej są bezpieczne dla osób chorujących na celiakię lub też z różnych innych przyczyn wybierających dietę eliminacyjną. Samo danie jest świetne na obiad, śniadanie czy kolację. Charakterystyczne placki mogą być serwowane na słodko lub wytrawnie z szeregiem różnych dodatków. Rewelacyjna mąka bezglutenowa do naleśników, to gotowa mieszkanka, która pozwala szybko przygotować ulubione danie. Dzięki kombinacji różnych składników daje gwarancję, że naleśniki zawsze będą jędrne i puszyste. A ten efekt bywa trudny do uzyskania w przypadku mąk bez glutenu. Tego typu gotowa mieszanka jest niezastąpiona w każdym domu. Poza tym to także świetna i uniwersalna mąka na pierogi bez glutenu. To tradycyjne w polskiej kuchni danie króluje na świątecznym stole i oczywiście pojawia się także na co dzień. Bardzo różnorodne nadzienia i smaki oraz sposoby przygotowania sprawiają, że każdy znajdzie ulubioną wersję, do której będzie wracać. Mąka na pierogi bez glutenu to recepta na to, by samodzielnie gotować. To daje pewność, że każde danie jest nie tylko smakowite, ale także zdrowe i bezpieczne, co jest szczególnie ważne dla chorujących na celiakię. Chętnie więc sięgają po naleśniki bezglutenowe, pierogi oraz inne dania kuchni polskiej oraz tej inspirowanej różnych regionami świata. A to prawdziwa różnorodność na talerzu.
Skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, skrobia pszenna bezglutenowa, glukoza, substancje zagęszczające: guma guar, hydroksypropylometyloceluloza; błonnik ziemniaczany, regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego; substancja spulchniająca: węglany sodu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1452 kJ / 342 kcal Tłuszcz: 0,6 g W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 82 g W tym cukry: 5,9 g Białko: 2,1 g Sól: 1,3 g
Naleśniki to przysmak uwielbiany przez dzieci i dorosłych. W wersji bezglutenowej są bezpieczne dla osób chorujących na celiakię lub też z różnych innych przyczyn wybierających dietę eliminacyjną. Samo danie jest świetne na obiad, śniadanie czy kolację. Charakterystyczne placki mogą być serwowane
Skrobia ziemniaczana.
Skrobia ziemniaczana.
Mąka ryżowa stanowi świetna alternatywę dla mąki pszennej (dodaje się jej jednak o 25 % ...
Mąka pszenna razowa do wypieku domowego chleba. Produkt może zawierać nasiona sezamu.
...Mąka wrocławska do naleśników.
Mąka pszenna typ 500.
MIX FREE UNIVERSAL Uniwersalna mieszanka do wypieków bezglutenowa 500g. Mieszanka ...
Mąka owsiana to nie tylko zwykła mąka. To klucz do zdrowego i smacznego gotowania, który ...
Mąka żytnia razowa, typ 2000. Produkt może zawierać nasiona sezamu.
Mąka ...
Mąka krupczatka do ciast kruchych.
Mąka pszenna typ 450.
...Pszenna pełnoziarnista bogata w błonnik.
Mąka pełnoziarnista ...
Mąka kukurydziana nadaje wypiekom złoty kolor, słodki posmak i puszystość. Zawiera ...