

Indeks: 5904358551977
(110,00 zł kg)
To cieniutkie, delikatne ciasto służy przede wszystkim do przygotowania popularnych sajgonek i spring rolls. Papier powstaje z mieszanki skrobi z tapioki, wody i soli. Nie zawiera glutenu. Jego innowacyjność polega na tym, iż nie trzeba namaczać go w wodzie przed przygotowaniem.
To cieniutkie, delikatne ciasto służy przede wszystkim do przygotowania popularnych sajgonek i spring rolls. Papier powstaje z mieszanki skrobi z tapioki, wody i soli. Nie zawiera glutenu. Jego innowacyjność polega na tym, iż nie trzeba namaczać go w wodzie przed przygotowaniem.
Skrobia z tapioki (97%), sól, woda.
Wartość odżywcza w 100g/ml produktu: Wartość energetyczna 1444 kJ / 340 kcal Tłuszcz 0 g KTN 0 g Węglowodany 84 g W tym cukry 0 g Białko 0 g Błonnik 2 g Sól 1,12 g
To cieniutkie, delikatne ciasto służy przede wszystkim do przygotowania popularnych sajgonek i spring rolls. Papier powstaje z mieszanki skrobi z tapioki, wody i soli. Nie zawiera glutenu. Jego innowacyjność polega na tym, iż nie trzeba namaczać go w wodzie przed przygotowaniem.
Liście kaffiru są propozycją dla wielbicieli orientalnych przypraw oraz egzotycznych ...
Pieprz biały posiada łagodniejszy smak i intensywniejszy zapach od pieprzu czarnego. Biały ...
Lubisz makaron ryżowy? Czas na 5mm! Makaron z ryżu to nie tylko cienkie nitki. Wypróbuj ...
Zapach i smak Toskanii! Zioła Toskańskie — stworzone z wykorzystaniem specjalnie dobranych ...
Prosto, prosto, jeszcze prościej! Makaron vermicelli to prosty kształt, prosty skład i ...
Chili pieprz cayenne mielony w całości aby zachować aromat i smak. Może zawierać gorczycę, ...
Krem kokosowy o wysokiej zawartości tłuszczu 24-26% jest gęsty i aksamitny, ma delikatny smak ...
Ryż do sushi to wręcz ikona kuchni japońskiej. Bo przecież w sushi najważniejszy jest ryż! ...
Soczewica jak inne rośliny strączkowe posiada paletę drogocennych właściwości odżywczych. ...
Ramen wprowadzony do kuchni japońskiej przez Chińczyków ponad 100 lat temu, stał się szybko ...
Twoja kuchnia w ogniu… chili! Sambal to ognista azjatycka pasta. Jego nazwa pochodzi od ...
W przerwach pomiędzy kawałkami sushi – imbir. Imbir pochodzi z Azji, gdzie od stuleci ceniony ...
Przyprawa Adjika dopełnia smak zup, gulaszów, sałatek i dipów a także sosów pomidorowych i ...