

Ryż do sushi. Kraj pochodzenia: Wietnam. Produkt może zawierać gluten, orzechy ziemne, inne orzechy, sezam oraz soję. Sposób przygotowania: Wypłukaną porcję ryżu gotować około 20 min. Na wolnym ogniu.
Ryż do sushi.
Wartość odżywcza w 100g produktu: Wartość energetyczna: 1436/343 (kj/kcal) Tłuszcz / W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5g/0,2g Węglowodany / W tym cukry: 77,5g/0,2g Białko: 7,2g Sól: 0,1g
Ryż z warzywami. 2 saszetkix125g.
Ryż z warzywami.
Ryż naturalny naturalnie bezglutenowy, źródło magnezu. 4 saszetki x 100 g
Ryż biały. 4 saszetkix100g.
Ryż biały.
Ryż do sushi to wręcz ikona kuchni japońskiej. Bo przecież w sushi najważniejszy jest ryż! ...
Ryż długoziarnisty w torebce.
Ryż długoziarnisty.
Najbardziej popularny po białym ryżu jest skarbnicą witamin i minerałów: fosfor, potas, ...
Ryż naturalny brązowy.
Ryż naturalny brązowy.
Ryż basmati.
Ryż basmati.
Wartość ...
Ryż jaśminowy z wysokiej jakości zbóż.
Ryż jaśminowy.
Ryż do sushi to wręcz ikona kuchni japońskiej. Bo przecież w sushi najważniejszy jest ryż! ...
Ryż europejski naturalnie bezglutenowy, idealny do dań wege. 4 saszetki x 100 g
...