

Indeks: 5902837811123
(43,60 zł kg)
Upiecze Ci się! Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba KETO z orzechami włoskimi
Składniki: mąka migdałowa, pestki słonecznika, siemię lniane brązowe, nasiona chia, orzechy włoske 13%, mąka lniana odtłuszczona, łuska babki jajowatej, sól.
Produkt bezglutenowy. Produkt zawiera alergeny: orzechy.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
Wartość odżywcza w 100 g gotowego produktu:
wartość energetyczna: 1403 kJ / 340 kcal
Tłuszcz: 27 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g
Węglowodany: 1,9 g
w tym cukry: 1,7 g
Błonnik: 17 g
Białko: 14 g
Sól: 1,65 g
Sposób przygotowania:
1. Nagrzej piekarnik (góra i dół) do 190°C.
2. Wsyp mieszankę do miski.
3. Dolej 500 ml wody i dokładnie wymieszaj.
4. Zagnieć ciasto i uformuj bochenek.
5. Wsadź do piekarnika na 80 min.
6. Po upieczeniu odstaw do ostygnięcia. Przechowuj zawinięty w szmatkę.
Masa netto: 500 g
Wyprodukowano w Polsce przez: Simpatiko sp. z o.o., ul. Łuże 20, 05-092 Dąbrowa, biuro@piecprzemian.com.pl, www.piecprzemian.com.pl
Mąka owsiana to nie tylko zwykła mąka. To klucz do zdrowego i smacznego gotowania, który ...
Mąka orkiszowa do wypieku domowego chleba. Produkt może zawierać sezam.
Tapioka jest produktem skrobiowym, który pozyskuje się z manioku. Maniok, to roślina o ...
Mąkę gryczaną otrzymujemy poprzez zmielenie nasion gryki. Najczęściej stosowana jest jako ...
Mąka pszenna chlebowa typ 750.
Mąka pszenna.
Mąka orzechowa to pełnowartościowy produkt, który powstał ze zmielenia całych orzechów. ...
Mąka Extra Wypiek do ciast drożdżowych.
Mąka Extra Wypiek do biszkoptów i tortów.
Mąka pszenna typ 400.
...Mąka pszenna typ 480.
Mąka pszenna.
Pszenna pełnoziarnista bogata w błonnik.
Mąka pełnoziarnista ...