

Mąka kukurydziana bezglutenowa (według składników)
mąka kukurydziana
Wartość odżywcza w 100g produktu: Wartość energetyczna: 1450/342 (kj/kcal) Tłuszcz / W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7g / 0,5g Węglowodany / W tym cukry: 72,2g / 0,9g Błonnik: 2,3g Białko: 8,3g Sól: 0,01g
Groch łuskany. Może zawierać zboża zawierające gluten, orzechy włoskie i migdały, seler, SO2 ...
Kasza gryczana prażona. 4 saszetkix100g.
Kasza gryczana.
Mieszanka mąki bezglutenowej Multi Mix to produkt, który sprawdzi się w każdej kuchni do ...
Kasza jęczmienna (perłowa) drobna jest lekka, łatwostrawna i sprawdza się nie tylko w ...
Ryż naturalny naturalnie bezglutenowy, źródło magnezu. 4 saszetki x 100 g
Czerwona fasola jest symbolem kuchni meksykańskiej gdzie jest używana praktycznie do ...
Tapioka jest produktem skrobiowym, który pozyskuje się z manioku. Maniok, to roślina o ...
Soczewica jak inne rośliny strączkowe posiada paletę drogocennych właściwości odżywczych. ...
Groch jest jedną z najstarszych roślin strączkowych uprawianych na świecie. Jego ziarna ...
Mąka ryżowa powstaje w procesie mielenia ziaren ryżu. Ryż jest niezwykle cenny w składniki ...
Kasza jaglana. Może zawierać zboża zawierające gluten, seler, orzechy włoskie i ...
Najbardziej popularny po białym ryżu jest skarbnicą witamin i minerałów: fosfor, potas, ...