

SKŁADNIKI
mąka z konopi* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczną mąkę z konopi uzyskuje się poprzez zmielenie i odtłuszczenie nasion konopi. Charakteryzuje się lekko orzechowym smakiem i aromatem. Polecamy jako dodatek do wypieków, placków, naleśników, deserów, jogurtów, a także do doprawiania zup i sosów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1296 kJ / 312 kcal
Tłuszcz - 8,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,2 g
Węglowodany - 3,2 g
w tym cukry - 3,2 g
Błonnik - 41 g
Białko - 35 g
Sól - 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Mąka na idealną pizzę włoską.
Mąka pszenna typ ,,00".
Mąka wrocławska do naleśników.
Mąka pszenna typ 500.
Mąka owsiana. Produkt może zawierać sezam.
Mąka owsiana.
...Mąka doskonale nadająca się do wypieku chleba. Sprawia, że pieczywo ma specjalny delikatny ...
Mąka pszenna typ 480.
Mąka pszenna.
Naleśniki to przysmak uwielbiany przez dzieci i dorosłych. W wersji bezglutenowej są ...
Mąka pszenna tortowa typ 405.
Mąka pszenna.
Mąka żytnia razowa typ 2000.
Mąka żytnia.
Powstaje ze zmielonych migdałów i cechuje ją wysoka zawartość witamin, w szczególności E i z ...