

Indeks: 5907653103995
(16,50 zł kg)
Mix flour. Produkt bezglutenowy
Mieszanka mąk do naleśników, makaronu, pierogów
skrobia kukurydziana, mąka kukurydziana, substancja zagęszczająca: guma guar; glukoza.
Wartość energetyczna: 1481 kJ / 349 kcal
Tłuszcz: 0,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 83 g
w tym cukry: 1,1 g
Błonnik: 2,8 g
Białko: 1,3 g
Sól: 0,13 g
Orkisz jest bardzo starą odmianą zboża, jednak ze względu na niską wydajność upraw został ...
Mąka poznańska do pierogów.
Mąka pszenna typ 500.
Niezwykłe właściwości tej mąki związane są z bardzo drobnym stopniem mielenia, co z kolei ...
Mąka owsiana to nie tylko zwykła mąka. To klucz do zdrowego i smacznego gotowania, który ...
Mąka ryżowa to świetna alternatywa dla mąki pszennej przy przyrządzaniu omletów, ciast, ...
Powstaje ze zmielonych migdałów i cechuje ją wysoka zawartość witamin, w szczególności E i z ...
Skrobia ziemniaczana.
Skrobia ziemniaczana.
Mąka żytnia razowa, typ 2000. Produkt może zawierać nasiona sezamu.
Mąka ...
Bezglutenowy koncentrat ciasta biszkoptowego w proszku marki Celiko do przygotowania ...