

SKŁADNIKI
cukier, płatki róży fałdzistolistnej (30 %), regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
OPIS
Płatki róży w cukrze maja długą tradycję. W Galicji, świeże surowe płatki utarte z cukrem były szeroko stosowane jako nadzienie do ciastek, pączków, rogalików oraz aromatyzowanych ciast, takich jak śliwkowce czy jabłeczniki. Także dziś polecamy nasz wyrób tym wszystkim, którzy realizują swoją pasję kulinarną piekąc ciasta.
Bez konserwantów, sztucznych barwników i aromatów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1292 kJ/304 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 76 g
w tym cukry: 73 g
Białko: 0 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 30 dni.
Dżem wiśniowy o obniżonej zawartości cukru. Produkt może zawierać minimalne ilości ...
Konfitura z truskawek o obniżonej zawartości cukrów.
Truskawki, cukier, ...
Żelfix na bazie naturalnej pektyny owocowej. Możliwa obecność glutenu i mleka.
...Jabłka prażone z cukrem.
Jabłka (90%), cukier, skrobia modyfikowana, ...
Jagody w żelu.
Czarne jagody (60%), woda, cukier, skrobia modyfikowana, ...
Konfitura z truskawek ekstra o obniżonej zawartości cukru, ...
Dżem wiśniowy o obniżonej zawartości cukrów*. *Produkt zawiera ponad 30 % mniej cukru niż ...
Konfitura z wiśni ekstra o obniżonej zawartości cukru, ...
Konfitura ekstra o obniżonej zawartości cukrów, duże kawałki ...
Wiśnie drążone najlepsze do domowych wypieków.
Wiśnie drążone, woda, ...
Owoce leśne w żelu.
Owoce leśne 60% (owoce leśne 32,5% (w tym jeżyny ...
Dżem brzoskwiniowy o obniżonej zawartości cukrów.* Pasteryzowany. *Produkt zawiera ponad 30% ...