

SKŁADNIKI
płatki róży*, cukier trzcinowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Konfiturę uzyskuje się poprzez utarcie płatków róży z cukrem, dzięki czemu zachowuje się aromat świeżych kwiatów. Konfitura z płatków róży to doskonały dodatek do pączków lub innych ciast oraz deserów.
Sporządzono z 62 g na 100 g porduktu. Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 840 kJ/198 kcal
Tłuszcz: 0,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g
Węglowodany: 47,2 g
w tym cukry: 41,2 g
Białko: 0,5 g
Sól: 0,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 14 dni.
Dżem truskawkowy o obniżonej zawartości cukru, pasteryzowany.
Truskawki, ...
Pektyna do dżemów niskosłodzonych na 2kg owoców. Może zawierać gluten, mleko, jaja, ...
Dżem z malin i czerwonych winogron o obniżonej zawartości cukrów.
Cukier, ...
Płatki róży w cukrze.
Cukier, płatki róży fałdzistolistnej (30 %), ...
Wiśnie śwież drążone.
Wiśnie świeże bez pestek, woda, ...
Konfiturex 2:1 na bazie naturalnej pektyny owocowej. Produkt do przygotowania konfitury w 2 ...
Dżem jagodowy o obniżonej zawartości cukrów.* Pasteryzowany. *Produkt zawiera ponad 30 % ...
Mieszanka żelująca w proszku. Może zawierać jaja, mleko, soję, orzechy, orzeszki ziemne i ...
Przetwór śliwkowy doskonale smakuje sam, ale jest także wybornym składnikiem domowego ...
Dżemix - mieszanka żelująca doskonała do przyrządzania dżemów, konfitur. Może zawierać jaja, ...
Powidła węgierkowe - pasteryzowane.
Śliwki węgierki, ...
Konfitura z truskawek ekstra o obniżonej zawartości cukru, ...
Dżem z owocami leśnymi o obniżonej zawartości cukru, ...