

Marmolada wieloowocowa stovit
Przecier jabłkowy (96 g na 100 g produktu gotowego), cukier, przeciery w zmiennych proporcjach: śliwkowy, aroniowy i z czarnych porzeczek (4 g na 100 g produktu gotowego), regulator kwasowości – kwas cytrynowy, substancja konserwująca – sorbinian potasu.
Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna: 914 kJ/218 kcal
Tłuszcz: < 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 57 g
w tym cukry: 52 g
Białko: < 0,5 g
Sól: 0 g
Dżem z truskawek i czerwonej porzeczki z wanilią o obniżonej zawartości ...
Dżem wiśniowy o obniżonej zawartości cukrów.* Pasteryzowany. *Produkt zawiera ponad 30 % ...
Produkt najwyższej jakości wyprodukowany z wyselekcjonowanych owoców z nadwarciańskich ...
Pyszne, gęste i pełne smaku powidła powstają z dojrzałych śliwek węgierek. Mogą być idealnym ...
Środek żelujący do wszystkich owoców - prosty sposób na ...
Dżem brzoskwiniowy o obniżonej zawartości cukru. Produkt może zawierać minimalne ilości ...
Dżem truskawkowy wysokosłodzony
Cukier, truskawki, woda, regulator ...
Dżem wiśniowy wysokosłodzony.
Cukier, wiśnie, woda, substancja ...
Wiśnie drylowane w lekkim syropie.
Wiśnie drylowane (51%), woda, cukier, ...
Żelfix na bazie naturalnej pektyny owocowej. Możliwa obecność glutenu i mleka.
...Konfitura ekstra o obniżonej zawartości cukrów, duże kawałki ...