

Konfitura jagodowa. Produkt bezcukrowy, bezglutenowy i wegański.
jagoda leśna 55%, woda, koncentrat soku jabłkowego, skrobia ryżowa, substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Wartość odżywcza w 100g produktu: Wartość energetyczna: 354/83 (kj/kcal) Tłuszcz / W tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,5g / <0,1g Węglowodany / W tym cukry: 20g / 19g Białko: 0,6g Sól: 0,01g
Dżem z czarnych porzeczek bez syropu glukozowo - fruktozowego.
Cukier, ...
Mieszanka żelująca w proszku. Może zawierać jaja, mleko, soję, orzechy, orzeszki ziemne i ...
Żelfix na bazie naturalnej pektyny owocowej. Możliwa obecność glutenu i mleka.
...Dżem wiśniowy o obniżonej zawartości cukru. Produkt może zawierać minimalne ilości ...
Dżem wiśniowy wysokosłodzony.
Cukier, wiśnie, woda, substancja ...
Dżem truskawkowy o obniżonej zawartości cukru, pasteryzowany.
Truskawki, ...
Jabłko prażone - produkt pasteryzowany. Produkt może zawierać jaja, soję, mleko (łącznie z ...
Istnieje ponad tysiąc odmian mango, ale to odmiana Alphonso, rosnąca w Indiach jest jedną z ...
Konfitura z porzeczek o obniżonej zawartości cukrów.
Czarne porzeczki, ...
Konfitura z pomarańczy o obniżonej zawartości cukrów.
Pomarańcze, cukier, ...
Konfitura z truskawek ekstra o obniżonej zawartości cukru, ...