

Ocet spirytusowy jest to wodny roztwór kwasu octowego o charakterystycznym ostrym zapachu i kwaśnym smaku. Spożywany w niewielkich ilościach pobudza apetyt i sprzyja lepszemu trawieniu ciężkostrawnych potraw. Może być istotnym składnikiem sosów (tradycyjnego vinaigrette). Jest również najważniejszym składnikiem do marynat stosowanych do konserwowania ogórków, grzybów.
Ocet jabłkowy z naturalnej fermentacji, dorodnych i soczystych ...
Ocet jabłkowy 6%.
Ocet jabłkowy, substancja konserwująca: pirosiarczyn ...
Ocet spirytusowy 10%. Plastikowa butelka.
Ocet spirytusowy, substancja ...
Ocet jabłkowy 100% włoskich jabłek.
Cydr jabłkowy, przeciwutleniacz: ...
Ocet z czerwonego wina ekologiczny.
Ocet z czerwonego wina ekologiczny ...
Ocet balsamiczny powstaje dzięki naturalnej fermantacji czerwonych ...
Ocet spirytusowy 10%. Plastikowa butelka.
Ocet Spirytusowy 10%.
...Ocet jabłkowy 6% kwasowości, naturalnie mętny.
Ocet ...
Ocet winny z białego wina powstaje w wyniku naturalnej fermentacji białego ...
Ocet balsamiczny.
Ocet winny (zawiera przeciwutleniacz: dwutlenek ...
Ocet spirytusowy 10%. Szklana butelka.
Ocet spirytusowy, substancja ...
Ocet o smaku jabłkowym.
Ocet spirytusowy 10%, woda, aromat, jabłko, ...
Ocet ryżowy – delikatny, lekko kwaskowy w smaku. Posiada jasną, słomkową barwę. Ta delikatna ...