

Ekologiczny ocet jabłkowy powstaje w procesie naturalnej fermentacji owoców. Cechują go właściwości prozdrowotne, m.in. bogactwo bakterii probiotycznych i mikroelementów.
5% kwasowości.
95% ocet jabłkowy, 5% miód ekologiczny.
Ocet z czerwonego wina ekologiczny.
Ocet z czerwonego wina ekologiczny ...
Morele pochodzą z certyfikowanych upraw ekologicznych. Są one suszone w sposób naturalny. ...
Owoce morwy białej w swoim składzie zawierają duże ilości antocyjanów. Są to związki o ...
Granat – badania dowodzą o jego właściwościach przeciwnowotworowych, hamujących namnażanie ...
Delikatna w smaku, łagodna w aromacie i ekologiczna – to Inka Bio Klasyczna. Jest idealną ...
Unikalna kompozycja orkiszu i cykorii pochodzących z certyfikowanych upraw ekologicznych, ...
Aronia w swych małych ciemnych owocach zawiera mnóstwo cennych składników. Uważana jest za ...