

Indeks: 5901752702523
(50,67 zł litr)
Ocet ryżowy – delikatny, lekko kwaskowy w smaku. Posiada jasną, słomkową barwę. Ta delikatna przyprawa stosowana jest najczęściej do sushi. Nadaje ryżowi oryginalnego smaku. Używany również do dań z ryżu oraz orientalnych sałatek. W kuchni chińskiej jest niezbędnym dodatkiem do potraw gotowanych.
Ocet ryżowy – delikatny, lekko kwaskowy w smaku. Posiada jasną, słomkową barwę. Ta delikatna przyprawa stosowana jest najczęściej do sushi. Nadaje ryżowi oryginalnego smaku. Używany również do dań z ryżu oraz orientalnych sałatek. W kuchni chińskiej jest niezbędnym dodatkiem do potraw gotowanych. Jest także doskonałym elementem marynat. Znakomicie łączy się z innymi składnikami np. z sosem sojowym, imbirem a także olejem sezamowym. Nadaje im charakterystyczny zapach i smak.
Woda, ryż 30 %.
Wartość odżywcza w 100g/ml produktu: Wartość energetyczna 102 kJ / 24 kcal Tłuszcz 0 g KTN 0 g Węglowodany 6 g W tym cukry 1 g Białko 0 g Błonnik 0 g Sól 0 g
Ocet ryżowy – delikatny, lekko kwaskowy w smaku. Posiada jasną, słomkową barwę. Ta delikatna przyprawa stosowana jest najczęściej do sushi. Nadaje ryżowi oryginalnego smaku. Używany również do dań z ryżu oraz orientalnych sałatek. W kuchni chińskiej jest niezbędnym dodatkiem do potraw gotowanych.
Ocet z polskich jabłek.
Ocet jabłkowy, przeciwutleniacz: E 223 (zawiera ...
Ocet ryżowy – delikatny, lekko kwaskowy w smaku. Posiada jasną, słomkową barwę. Ta delikatna ...
Ocet o smaku jabłkowym.
Ocet spirytusowy 10%, woda, aromat, jabłko, ...
Ocet spirytusowy 10%. Plastikowa butelka.
Ocet spirytusowy, substancja ...
Ocet jabłkowy 6% kwasowości, naturalnie mętny.
Ocet ...
Ocet spirytusowy z fermentacji naturalnej. Szklana butelka.
Ocet ...
Ocet winny z białego wina.
Ocet winny z białego wina (zawiera dwutlenek ...
Ocet winny z białego wina powstaje w wyniku naturalnej fermentacji białego ...
Ocet spirytusowy 10% kwasowości. Plastikowa butelka.
Ocet spirytusowy ...
Ocet balsamiczny.
Ocet winny (zawiera przeciwutleniacz: dwutlenek ...
Ocet jabłkowy 6%.
Ocet jabłkowy, substancja konserwująca: pirosiarczyn ...
Ocet balsamiczny powstaje dzięki naturalnej fermantacji czerwonych ...