

Indeks: 5908219994774
(406,67 zł kg)
Wodorosty Wakame są bardzo popularnym składnikiem kuchni azjatyckiej głównie japońskiej i koreańskiej. Na zachodzie zyskały na popularności dzięki swoim właściwościom odchudzającym. Zawierają składnik (fukoksantynę), który bardzo szybko pomaga zgubić niepotrzebne kilogramy. Uważane są za bogate ź
Wodorosty Wakame są bardzo popularnym składnikiem kuchni azjatyckiej głównie japońskiej i koreańskiej. Na zachodzie zyskały na popularności dzięki swoim właściwościom odchudzającym. Zawierają składnik (fukoksantynę), który bardzo szybko pomaga zgubić niepotrzebne kilogramy. Uważane są za bogate źródło wapnia i żelaza oraz witamin A i C. Wakame to świetny dodatek do wszelkiego rodzaju zup i sałatek. Pod wpływem wody wodorosty zwiększają swoją objętość ponad 10-krotnie.
wodorosty wakame suszone, cięte 100 %.
Wartość odżywcza w 100g/ml produktu: Wartość energetyczna 844 kJ / 204 kcal Tłuszcz 3,7 g KTN 0,9 g Węglowodany 3,2 g W tym cukry 0 g Białko 21 g Błonnik 37 g Sól 15,3 g
Wodorosty Wakame są bardzo popularnym składnikiem kuchni azjatyckiej głównie japońskiej i koreańskiej. Na zachodzie zyskały na popularności dzięki swoim właściwościom odchudzającym. Zawierają składnik (fukoksantynę), który bardzo szybko pomaga zgubić niepotrzebne kilogramy. Uważane są za bogate ź
Grzyb, który świetnie sprawdzi się jako dodatek do wszelkich ...
Grzyby mun znane również, jako muer, to niezwykle popularny dodatek do potraw kuchni ...
Pieczarki marynowane. Może zawierać gluten i siarczany.
Pieczarki 60%, ...
Grzyby Shitake to jedne z najbardziej popularnych grzybów w Azji. Cenione za piękny zapach i ...
Grzyby sterylizowane.
Pieczarki, woda, sól, regulator kwasowości: kwas ...
Grzyby marynowane z warzywami.
Pieczarki (45%), woda, marchew, cebula, ...
Ich ogromne znaczenie dostrzeżono w kuchni azjatyckiej, szczególnie japońskiej. Listki nori ...
Pieczarki marynowane - produkt pasteryzowany.
Pieczarki, marchew, cebula, ...
Grzyby słomkowe są jednym z trzech najbardziej popularnych grzybów na świecie. Ze względu na ...
Ich ogromne znaczenie dostrzeżono w kuchni azjatyckiej, szczególnie japońskiej. Listki nori ...