

Indeks: 5902898828122
(26,41 zł kg)
Sprężyste, aromatyczne i pełne smaku grzyby shiitake to doskonały dodatek do wielu potraw kuchni azjatyckich, ale również wielu kuchni europejskich. Dzięki wszechstronnemu zastosowaniu możesz użyć ich do zup i bulionów, dań stir-fry oraz sosów. Całe grzyby shiitake zamknięte w puszce z solanką za
Sprężyste, aromatyczne i pełne smaku grzyby shiitake to doskonały dodatek do wielu potraw kuchni azjatyckich, ale również wielu kuchni europejskich. Dzięki wszechstronnemu zastosowaniu możesz użyć ich do zup i bulionów, dań stir-fry oraz sosów. Całe grzyby shiitake zamknięte w puszce z solanką zachowują swój smak i aromat, co sprawia, że są świetnym rozwiązaniem, gdy chcesz w szybki i łatwy sposób nadać potrawom wyjątkowego charakteru.
Grzyby Shiitake (Lentinus edodes (Berk.) Singer) 54,9 %, woda, sól
Wartość odżywcza w 100g/ml produktu: Wartość energetyczna 60 kJ / 15 kcal Tłuszcz 0 g KTN 0 g Węglowodany 0 g W tym cukry 0 g Białko 1,6 g Błonnik 4,1 g Sól 0,72 g
Sprężyste, aromatyczne i pełne smaku grzyby shiitake to doskonały dodatek do wielu potraw kuchni azjatyckich, ale również wielu kuchni europejskich. Dzięki wszechstronnemu zastosowaniu możesz użyć ich do zup i bulionów, dań stir-fry oraz sosów. Całe grzyby shiitake zamknięte w puszce z solanką za
Sos wzbogaci każdy posiłek o pikantny, lekko kwaskowaty smak. Jego głównym składnikiem są ...
Papier ryżowy jest niezbędnym składnikiem wielu potraw kuchni azjatyckiej, szczególnie ...
Massamam curry to doskonała kompozycja średnioostrych tajskich smaków. Idealna do ...
Biały sezam jest składnikiem wielu wyrobów cukierniczych. Element m.in. chałw, nugatów oraz ...
Pasta Tom Kha to kompozycja starannie dobranych składników będąca doskonałą bazą do ...
Tom kha to kokosowa, rozgrzewająca tajska zupa o wspaniałym łagodnym smaku. Z wyczuwalnym ...
Pikantny sos z delikatnym, słodkim akcentem. Przywodzi na myśl smak kimchi, czyli obowiązkowy ...
Oryginalny, bardzo pikantny sos, którego głównym składnikiem są przetarte papryczki chili. ...
Polecane do: marynat owocowych (śliwki, gruszki, dynia w occie), kompotów, dżemów, nalewek, ...
Popularne w kuchni azjatyckiej, a w szczególności chińskiej, suszone grzyby mun to świetny ...
Mleko kokosowe jest lekko słodkie, intensywnie pachnące kokosem, charakteryzuje się delikatną ...
Tykwa jest powszechnie używana jako składnik futomaki i innych dań sushi. Można je również ...
Istnieje ponad tysiąc odmian mango, ale to odmiana Alphonso, rosnąca w Indiach jest jedną z ...
A może by tak coś wkręcić? Przyda się mata bambusowa! Dzięki niej sprawnie i bez problemu ...
Olej o łagodnym, lekko orzechowym smaku i intensywnym aromacie. Specjalnie dobrana receptura ...
Sos ostrygowy to chiński specjał z Kantonu. Ten ekstrakt ze świeżych ostryg wyróżnia się ...