

Kurka marynowana. Masa grzybów po odsączeniu 140 g.
Kurka, woda, ocet, cukier, sól, cebula, marchew, ziele angielskie, liść laurowy.
Wartość odżywcza w 100g produktu: Wartość energetyczna: 145/34(kj/kcal) Tłuszcz / W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3g / 0,1g Węglowodany / W tym cukry: 5,4g /4,8g Białko: 1,3g Sól: 1,2g
Grzyby mun znane również, jako muer, to niezwykle popularny dodatek do potraw kuchni ...
Sprężyste, aromatyczne i pełne smaku grzyby shiitake to doskonały dodatek do wielu potraw ...
Grzyby sterylizowane.
Pieczarki, woda, sól, regulator kwasowości: kwas ...
Grzyby marynowane z warzywami.
Pieczarki (45%), woda, marchew, cebula, ...
Pieczarki marynowane. Może zawierać gluten i siarczany.
Pieczarki 59%, ...
Pieczarki marynowane. Może zawierać gluten i siarczany.
Pieczarki 60%, ...
Grzyby Shitake to jedne z najbardziej popularnych grzybów w Azji. Cenione za piękny zapach i ...
Wodorosty Wakame są bardzo popularnym składnikiem kuchni azjatyckiej głównie japońskiej i ...
Ich ogromne znaczenie dostrzeżono w kuchni azjatyckiej, szczególnie japońskiej. Listki nori ...
Pieczarki marynowane łagodne z koperkiem. Może zawierać gluten i ...
Pieczarki marynowane. Może zawierać mleko, seler.
Pieczarki (60%), woda, ...
Grzyby słomkowe są jednym z trzech najbardziej popularnych grzybów na świecie. Ze względu na ...