

Indeks: 5907603458861
(56,84 zł kg)
W przerwach pomiędzy kawałkami sushi – imbir. Imbir pochodzi z Azji, gdzie od stuleci ceniony jest za swoje właściwości smakowe i zdrowotne. Marynowany imbir w płatkach jest bardzo znanaym dodatkiem do sushi. Ale równie wspaniale smakował będzie jako sałatka do owoców morza, ryb i dodatek do dań
W przerwach pomiędzy kawałkami sushi – imbir. Imbir pochodzi z Azji, gdzie od stuleci ceniony jest za swoje właściwości smakowe i zdrowotne. Marynowany imbir w płatkach jest bardzo znanaym dodatkiem do sushi. Ale równie wspaniale smakował będzie jako sałatka do owoców morza, ryb i dodatek do dań kuchni Azji. Oprócz walorów smakowych imbir posiada zadziwiającą cechę: znakomicie oczyszcza kubki smakowe i dodatkowo zaostrza apetyt.
Imbir 57,8 %, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy; substancja konserwująca: sorbinian potasu, substancje słodzące: aspartam, sacharyny, sukraloza; barwnik: antocyjany. Zawiera substancje słodzące. Zawiera źródło fenyloalaniny.
Wartość odżywcza w 100g/ml produktu: Wartość energetyczna 23 kJ / 6 kcal Tłuszcz 0,1 g KTN 0 g Węglowodany 0,5 g W tym cukry 0 g Białko 0,2 g Błonnik 12 g Sól 2,4 g
W przerwach pomiędzy kawałkami sushi – imbir. Imbir pochodzi z Azji, gdzie od stuleci ceniony jest za swoje właściwości smakowe i zdrowotne. Marynowany imbir w płatkach jest bardzo znanaym dodatkiem do sushi. Ale równie wspaniale smakował będzie jako sałatka do owoców morza, ryb i dodatek do dań
Gryczana soba to jeden z podstawowych składników zarówno klasycznej, jak i nowoczesnej kuchni ...
Kieszonkowa energia z Japonii! Miso – tradycyjna japońska zupa samurajów. O esencjonalnym ...
Ryż sushi. 2 saszetki x 100 g
Ryż biały okrągły.
Oryginalna japońska panierka.Tempura jest typową potrawą kuchni japońskiej i zarazem lokalnym ...
Komplet oryginalnych, bambusowych pałeczek do sushi oraz wielu innych potraw azjatyckich. ...
Panko to popularna w Japonii panierka z chleba, w formie płatków. Najczęściej używa się jej ...
Palący smak japońskiego chrzanu wasabi rozpoznawalny jest na całym świecie. Posiada piękny, ...
Ocet ryżowy – delikatny, lekko kwaskowy w smaku. Posiada jasną, słomkową barwę. Ta delikatna ...
Kieszonkowa energia z Japonii! Miso – tradycyjna japońska zupa samurajów. O esencjonalnym ...
Ich ogromne znaczenie dostrzeżono w kuchni azjatyckiej, szczególnie japońskiej. Listki nori ...
Stanowi nieodłączny dodatek dania Tonkatsu. Te smażone w głębokim tłuszczu kotlety wieprzowe ...
Miso – tradycyjna japońska zupa samurajów. O esencjonalnym smaku i charakterystycznym ...
Ryż do sushi to wręcz ikona kuchni japońskiej. Bo przecież w sushi najważniejszy jest ryż! ...
Naturalnie warzony sos sojowy do sushi jest słodszy i łagodniejszy niż klasyczny sos sojowy. ...
Tykwa jest powszechnie używana jako składnik futomaki i innych dań sushi. Można je również ...
Udon jest zwykle podawany jako zupa z makaronem w gorącym bulionie, ale można go również ...