

Indeks: 5907603458861
(56,84 zł kg)
W przerwach pomiędzy kawałkami sushi – imbir. Imbir pochodzi z Azji, gdzie od stuleci ceniony jest za swoje właściwości smakowe i zdrowotne. Marynowany imbir w płatkach jest bardzo znanaym dodatkiem do sushi. Ale równie wspaniale smakował będzie jako sałatka do owoców morza, ryb i dodatek do dań
W przerwach pomiędzy kawałkami sushi – imbir. Imbir pochodzi z Azji, gdzie od stuleci ceniony jest za swoje właściwości smakowe i zdrowotne. Marynowany imbir w płatkach jest bardzo znanaym dodatkiem do sushi. Ale równie wspaniale smakował będzie jako sałatka do owoców morza, ryb i dodatek do dań kuchni Azji. Oprócz walorów smakowych imbir posiada zadziwiającą cechę: znakomicie oczyszcza kubki smakowe i dodatkowo zaostrza apetyt.
Imbir 57,8 %, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy; substancja konserwująca: sorbinian potasu, substancje słodzące: aspartam, sacharyny, sukraloza; barwnik: antocyjany. Zawiera substancje słodzące. Zawiera źródło fenyloalaniny.
Wartość odżywcza w 100g/ml produktu: Wartość energetyczna 23 kJ / 6 kcal Tłuszcz 0,1 g KTN 0 g Węglowodany 0,5 g W tym cukry 0 g Białko 0,2 g Błonnik 12 g Sól 2,4 g
W przerwach pomiędzy kawałkami sushi – imbir. Imbir pochodzi z Azji, gdzie od stuleci ceniony jest za swoje właściwości smakowe i zdrowotne. Marynowany imbir w płatkach jest bardzo znanaym dodatkiem do sushi. Ale równie wspaniale smakował będzie jako sałatka do owoców morza, ryb i dodatek do dań
Klasyczny pszenny japoński makaron, wszechobecny w kuchni japońskiej w jej tradycyjnym oraz ...
Tykwa jest powszechnie używana jako składnik futomaki i innych dań sushi. Można je również ...
Ich ogromne znaczenie dostrzeżono w kuchni azjatyckiej, szczególnie japońskiej. Listki nori ...
Jak zorganizować party z sushi? Dla smakoszy tej potrawy polecamy zestaw pozwalający ...
Przyjemność jedzenia sushi! Z zestawem House of Asia własnoręcznie przygotujesz autentyczne ...
Ramen wprowadzony do kuchni japońskiej przez Chińczyków ponad 100 lat temu, stał się szybko ...
Stanowi nieodłączny dodatek dania Tonkatsu. Te smażone w głębokim tłuszczu kotlety wieprzowe ...
Gryczana soba to jeden z podstawowych składników zarówno klasycznej, jak i nowoczesnej kuchni ...
Naturalnie warzony sos sojowy do sushi jest słodszy i łagodniejszy niż klasyczny sos sojowy. ...
Naturalnie warzony sos sojowy do sushi jest słodszy i łagodniejszy niż klasyczny sos sojowy. ...
Kieszonkowa energia z Japonii! Miso – tradycyjna japońska zupa samurajów. O esencjonalnym ...
Udon jest zwykle podawany jako zupa z makaronem w gorącym bulionie, ale można go również ...
Ocet ryżowy – delikatny, lekko kwaskowy w smaku. Posiada jasną, słomkową barwę. Ta delikatna ...
Mirin to płynna, słodka przyprawa używana w japońskiej kuchni. Stanowi składnik azjatyckich ...