

Indeks: 5901752706545
(53,94 zł kg)
Sos ostrygowy to chiński specjał z Kantonu. Ten ekstrakt ze świeżych ostryg wyróżnia się lekko pikantnym smakiem. Przypomina skoncentrowany bulion z przyprawami. Naprawdę warto zaprzyjaźnić się z tym produktem, ponieważ wnosi do naszej kuchni smak prawdziwej Azji.
Woda, cukier
Sos ostrygowy to chiński specjał z Kantonu. Ten ekstrakt ze świeżych ostryg wyróżnia się lekko pikantnym smakiem. Przypomina skoncentrowany bulion z przyprawami. Naprawdę warto zaprzyjaźnić się z tym produktem, ponieważ wnosi do naszej kuchni smak prawdziwej Azji.
Woda, cukier, ekstrakt OSTRYGOWY 20 % (woda, sól, OSTRYGI 20 % ), sól, skrobia modyfikowana, sos SOJOWY (woda, sól, SOJA, mąka PSZENNA), wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, barwnik: E 150c, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Wartość odżywcza w 100g/ml produktu: Wartość energetyczna 340 kJ / 80 kcal Tłuszcz 0 g KTN 0 g Węglowodany 18 g W tym cukry 15 g Białko 2 g Błonnik 0 g Sól 7 g
Sos ostrygowy to chiński specjał z Kantonu. Ten ekstrakt ze świeżych ostryg wyróżnia się lekko pikantnym smakiem. Przypomina skoncentrowany bulion z przyprawami. Naprawdę warto zaprzyjaźnić się z tym produktem, ponieważ wnosi do naszej kuchni smak prawdziwej Azji.
Woda, cukier
Twoja kuchnia w ogniu… chili! Sambal to ognista azjatycka pasta. Jego nazwa pochodzi od ...
Olej o łagodnym, lekko orzechowym smaku i intensywnym aromacie. Specjalnie dobrana receptura ...
Poznaj sos powstały w oparciu o tradycyjną chińską recepturę. Przyprawa, którą każdy powinien ...
Poznaj sos powstały w oparciu o tradycyjną chińską recepturę. Przyprawa, którą każdy powinien ...
Poznaj sos powstały w oparciu o tradycyjną chińską recepturę. Przyprawa, którą każdy powinien ...
Ciemny, gesty i słodki sos kuchni indonezyjskiej. Ma intensywny ciemnobrązowy kolor i ...
Mleczko kokosowe (17% - 19% wag. tłuszczu) - produkt pasteryzowany.
Klasyczny sos sojowy w wersji bezglutenowej, zachowuje wszystkie walory smakowe sosu sojowego ...