- Obecnie brak na stanie


Indeks: 5901752703698
Twoja kuchnia w ogniu… chili! Sambal to ognista azjatycka pasta. Jego nazwa pochodzi od kamiennego tłuczka i bambusowego moździerza (ulek-ulek), których używano do rozcierania papryki chili z cebulą, orzeszkami ziemnymi i przyprawami – składników sambala. Ma niezwykle ostry, kwaskowaty, lekko sło
Twoja kuchnia w ogniu… chili! Sambal to ognista azjatycka pasta. Jego nazwa pochodzi od kamiennego tłuczka i bambusowego moździerza (ulek-ulek), których używano do rozcierania papryki chili z cebulą, orzeszkami ziemnymi i przyprawami – składników sambala. Ma niezwykle ostry, kwaskowaty, lekko słony smak. Świetnie komponuje się z sosami, mięsem i warzywami. Doskonały do owoców morza. Dla miłośników ostrych przypraw – pozycja obowiązkowa.
Papryka chilli 85%, sól, regulator kwasowości: kwas octowy, substancja zagęszczająca: guma ksantonowa, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Wartość odżywcza w 100g/ml produktu: Wartość energetyczna 185 kJ / 44 kcal Tłuszcz 0,8 g KTN 0 g Węglowodany 7,8 g W tym cukry 0 g Białko 1,3 g Błonnik 0,1 g Sól 12,4 g
Twoja kuchnia w ogniu… chili! Sambal to ognista azjatycka pasta. Jego nazwa pochodzi od kamiennego tłuczka i bambusowego moździerza (ulek-ulek), których używano do rozcierania papryki chili z cebulą, orzeszkami ziemnymi i przyprawami – składników sambala. Ma niezwykle ostry, kwaskowaty, lekko sło
Poznaj sos powstały w oparciu o tradycyjną chińską recepturę. Przyprawa, którą każdy powinien ...
Ciemny, gesty i słodki sos kuchni indonezyjskiej. Ma intensywny ciemnobrązowy kolor i ...
Olej o łagodnym, lekko orzechowym smaku i intensywnym aromacie. Specjalnie dobrana receptura ...
Klasyczny sos sojowy w wersji bezglutenowej, zachowuje wszystkie walory smakowe sosu sojowego ...
Sos ostrygowy to chiński specjał z Kantonu. Ten ekstrakt ze świeżych ostryg wyróżnia się ...
Poznaj sos powstały w oparciu o tradycyjną chińską recepturę. Przyprawa, którą każdy powinien ...
Poznaj sos powstały w oparciu o tradycyjną chińską recepturę. Przyprawa, którą każdy powinien ...
Mleczko kokosowe (17% - 19% wag. tłuszczu) - produkt pasteryzowany.