

Indeks: 5904358550093
(26,06 zł kg)
Chrupiące kiełki fasoli mung w zalewie wykorzystywane przede wszystkim w potrawach kuchni chińskiej i wietnamskiej, równie dobrze sprawdzą się w daniach kuchni europejskiej. To składnik, który sprawdzi się w każdej kuchni. Kiełki fasoli mung stanowią bogate źródło wielu niezbędnych substancji odż
Chrupiące kiełki fasoli mung w zalewie wykorzystywane przede wszystkim w potrawach kuchni chińskiej i wietnamskiej, równie dobrze sprawdzą się w daniach kuchni europejskiej. To składnik, który sprawdzi się w każdej kuchni. Kiełki fasoli mung stanowią bogate źródło wielu niezbędnych substancji odżywczych i witalnych, w tym błonnika.
Kiełki fasoli mung 54,5 %, woda, sól, regulator kwasowości; kwas cytrynowy.
Wartość odżywcza w 100g/ml produktu: Wartość energetyczna 129 kJ / 31 kcal Tłuszcz 0 g KTN 0 g Węglowodany 4 g W tym cukry 2,2 g Białko 2,9 g Błonnik 1,5 g Sól 1,4 g
Chrupiące kiełki fasoli mung w zalewie wykorzystywane przede wszystkim w potrawach kuchni chińskiej i wietnamskiej, równie dobrze sprawdzą się w daniach kuchni europejskiej. To składnik, który sprawdzi się w każdej kuchni. Kiełki fasoli mung stanowią bogate źródło wielu niezbędnych substancji odż
Grzyby Shitake to jedne z najbardziej popularnych grzybów w Azji. Cenione za piękny zapach i ...
Koreańska pasta z ostrej papryki, poddana fermentacji. Jest podstawą przy kiszeniu warzyw np. ...
„Pad Thai”, czyli „smażone w tajskim stylu”. Pasta marki Kanokwan to wyjątkowe połączenie ...
Prosto, prosto, jeszcze prościej! Makaron vermicelli to prosty kształt, prosty skład i ...
Przepyszna, zielona papryczka jalapeno, pokrojona w kawałki, która wzbogaci smak każdej ...
Przepyszna, zielona papryczka jalapeno, pokrojona w kawałki, która wzbogaci smak każdej ...
Cudownie aromatyczna kombinacja! Wyrazisty i aromatyczny, lekko gorzkawy smak z nutą ...
Poznaj sos powstały w oparciu o tradycyjną chińską recepturę. Przyprawa, którą każdy powinien ...
Przez wielbicieli ostrych potraw ceniona jest za swoją ...
W przerwach pomiędzy kawałkami sushi – imbir. Imbir pochodzi z Azji, gdzie od stuleci ceniony ...
Ryż do sushi to wręcz ikona kuchni japońskiej. Bo przecież w sushi najważniejszy jest ryż! ...
Trawa cytrynowa (Cymbopogon citratus) – znana także jako palczatka cytrynowa, to wysoka, ...
Zwana także czarnym kminem jest skarbnicą składników biologicznie aktywnych i dlatego też ma ...
Ciemny, gesty i słodki sos kuchni indonezyjskiej. Ma intensywny ciemnobrązowy kolor i ...
Nudna potrawa? Wzmocnij ją chilli! Słodko pikantny tajski sos to znakomite połączenie smaków ...