

Ryż jaśminowy. Kraj pochodzenia: Kambodża. Produkt może zawierać gluten, orzechy ziemne, inne orzechy, sezam oraz soję. Sposób przygotowania: Wypłukaną porcję ryżu gotować 20-30 min.
Ryż Jaśminowy.
Wartość odżywcza w 100g produktu: Wartość energetyczna: 1494/357 (kj/kcal) Tłuszcz / W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2g/0,3g Węglowodany / W tym cukry: 76g/0,6g Białko: 6,4g Sól: 0,01g
Ryż do sushi to wręcz ikona kuchni japońskiej. Bo przecież w sushi najważniejszy jest ryż! ...
Najbardziej popularny po białym ryżu jest skarbnicą witamin i minerałów: fosfor, potas, ...
Ryż ten uprawiany jest w Tajlandii. Ma lekko orzechowy posmak a jego jaśminowa odmiana ...
Ryż długoziarnisty w torebce.
Ryż długoziarnisty.
Ryż czerwony, podobnie do brązowego, nie podlega procesowi łuskania, dzięki czemu posiada ...
Ryż do sushi to wręcz ikona kuchni japońskiej. Bo przecież w sushi najważniejszy jest ryż! ...
Ryż parboiled. Może zawierać zboża zawierające gluten, orzechy włoskie, migdały, seler, SO2 i ...
Ryż europejski naturalnie bezglutenowy, idealny do dań wege. 4 saszetki x 100 g
...Ryż naturalny brązowy. 4 saszetki x 100 g
Ryż naturalny brązowy.
...Jest tak samo zdrowy jak ryż czerwony. Najczęściej uprawia się go w Tajlandii i Indonezji. Od ...