

Indeks: 5902837811406
(35,71 zł kg)
Upiecze Ci się!
Bezglutenowa mieszanka do wypieku gofrów
Składniki: mąka ryżowa, mąka owsiana bezglutenowa, maranta trzcinowa, tapioka, erytrytol (substancja słodząca), sól kłodawska, kamień winny (regulator kwasowości), soda oczyszczona (substancja spulchniająca), cynamon, kardamon.
Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.
Sposób przygotowania:
1. Rozgrzej gofrownicę.
2. Przesyp mieszankę do miski.
3. Dodaj 1 jajko i 300 ml mleka (może być roślinne). Dokładnie wymieszaj.
4. Przelewaj porcjami do gofrownicy i piecz na złoty kolor.
Wartość odżywcza w 100 g produktu*:
wartość energetyczna: 815 kJ / 195 kcal
Tłuszcz: 2,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 37g
w tym cukry: 2,3 g
Błonnik: 2 g
Białko: 5,7 g
Sól: 0,7 g
*wartość odżywcza produktu wyliczona dla przepisu składającego się z mieszanki, 1 jajka i 300 ml mleka 2%.
Masa netto: 350 g
Wyprodukowano w Polsce przez: Simpatiko sp. z o.o., ul. Łuże 20, 05-092 Dąbrowa
To mąka ze starego gatunku pszenicy orkisz, typowo chlebowa mąka, która od jakiegoś czasu ...
Mąka kokosowa ma delikatny smak i lekką konsystencję. Posiada bardzo wysoką zawartość ...
MIX FREE UNIVERSAL Uniwersalna mieszanka do wypieków bezglutenowa 500g. Mieszanka ...
Koncentrat ciasta drożdżowego w proszku służy do przygotowywania słodkich ciast drożdżowych, ...
Mąka pszenna tortowa typ 405.
Mąka pszenna.
Mąka ryżowa stanowi świetna alternatywę dla mąki pszennej (dodaje się jej jednak o 25 % ...
Mąka Extra Wypiek do ciast drożdżowych.
Mąka ryżowa to świetna alternatywa dla mąki pszennej przy przyrządzaniu omletów, ciast, ...
Orkisz jest bardzo starą odmianą zboża, jednak ze względu na niską wydajność upraw został ...
Mąka z pszenicy orkisz pełnoziarnista.
Mąka z pszenicy orkisz ...
Mąka kukurydziana. Produkt może zawierać gluten (jęczmień, owies, pszenica, żyto, pszenica ...
Powstaje ze zmielonych migdałów i cechuje ją wysoka zawartość witamin, w szczególności E i z ...