

Indeks: 5907569003860
(114,50 zł kg)
Powstaje ze zmielonych migdałów i cechuje ją wysoka zawartość witamin, w szczególności E i z grupy B oraz minerałów – wapń, magnez, selen itp. Jest także niskowęglowodanowa w porównaniu do innych mąk, dlatego zalecana jest w diecie o zaniżonych wartościach węglowodanów. Mąka migdałowa nie posiad
Powstaje ze zmielonych migdałów i cechuje ją wysoka zawartość witamin, w szczególności E i z grupy B oraz minerałów – wapń, magnez, selen itp. Jest także niskowęglowodanowa w porównaniu do innych mąk, dlatego zalecana jest w diecie o zaniżonych wartościach węglowodanów. Mąka migdałowa nie posiada frakcji glutenu, zatem idealny komponent diety osób z nietolerancją glutenu. Polecana do wszelkiego rodzaju wypieków, ciast i deserów. Zwłaszcza jako dodatek do słodkich dań na zimno. Produkt może zawierać śladowe ilości orzeszków ziemnych, innych orzechów, sezamu, glutenu oraz soi.
Mąka migdałowa.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna 2470 kj / 590 kcal Tłuszcz 52,5 g W tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,9 g W tym cukry 18,7 g Błonnik 4,6 g Białko 21,4 g Sól 0,05 g
Powstaje ze zmielonych migdałów i cechuje ją wysoka zawartość witamin, w szczególności E i z grupy B oraz minerałów – wapń, magnez, selen itp. Jest także niskowęglowodanowa w porównaniu do innych mąk, dlatego zalecana jest w diecie o zaniżonych wartościach węglowodanów. Mąka migdałowa nie posiad
Mąka żytnia razowa, typ 2000. Produkt może zawierać nasiona sezamu.
Mąka ...
Zakwas chlebowy żytni z naturalnymi składnikami. Możliwość obezności mleka.
...Dietetyczny środek spożywczy specjalnego przeznaczenia medycznego do postępowania ...
Bezglutenowy koncentrat ciasta biszkoptowego w proszku marki Celiko do przygotowania ...
Mąka z pszenicy orkisz pełnoziarnista.
Mąka z pszenicy orkisz ...
Extra koncentrat mąki krakowskiej niskobiałkowej PKU 500g.
Skrobia ...
Mąka pszenna tortowa typ 405.
Mąka pszenna.
Mieszanka mąki bezglutenowej Multi Mix to produkt, który sprawdzi się w każdej kuchni do ...
Mąka pszenna krupczatka produkt Polski.
Mąka pszenna.