

Makaron mie pszenny, jajeczny, typu noodle.
mąka pszenna 88%, woda, żółtko jaja w proszku 1%, sól, regulator kwasowości: węglany potasu, węglany sodu.
Wartość odżywcza w 100g produktu: Wartość energetyczna: 1609/379 (kj/kcal) Tłuszcz / W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6g/0,6g Węglowodany / W tym cukry: 78g/2,2g Białko: 12g Sól: 0,59g
Makaron gwiazdka z dodatkiem kurkumy.
Kasza pszenna makaronowa, semolina ...
Makaron w kształcie ryżu z dodatkiem kurkumy.
Kasza pszenna makaronowa, ...
Makaron rurki z niskim indeksem glikemicznym to jedyny na rynku jasny makaron o określonym IG ...
Makaron świderki niskobiałkowy PKU 250g.
Skrobia kukurydziana, skrobia ...
Makaron kokardka z dodatkiem kurkumy.
Kasza pszenna makaronowa, semolina ...
Makaron 2-jajeczny literko-cyferki.
Kaszka makaronowa pszenna, semolina ...
Makaron Longkou to naturalnie bezglutenowy azjatycki makaron w formie długich cieniutkich ...
Makaron wstążki długie.
Mąka makaronowa pszenna.
Makaron ryżowy to podstawa kuchni tajskiej Czas na 10mm! Makaron z ryżu to nie tylko cienkie ...