- Nowy


Makaron mie pszenny, jajeczny, typu noodle.
mąka pszenna 88%, woda, żółtko jaja w proszku 1%, sól, regulator kwasowości: węglany potasu, węglany sodu.
Wartość odżywcza w 100g produktu: Wartość energetyczna: 1609/379 (kj/kcal) Tłuszcz / W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6g/0,6g Węglowodany / W tym cukry: 78g/2,2g Białko: 12g Sól: 0,59g
Makaron świderki idealne do dań. Produkt może zawierać jaja.
Mąka z ...
Makaron w kształcie ryżu z dodatkiem kurkumy.
Kasza pszenna makaronowa, ...
Lubiane warzywo strączkowe, które cenione jest nie tylko za swój smak, ale również ...
Makaron uszka. Produkt może zawierać soję.
Mąka makaronowa ...
Makaron z serii Lubella jajeczna bez jaj z chowu klatkowego. Nitki 10-jajeczne z jajami ...
Włoski makaron najwyższej jakości, produkowany z najwyższej jakości pszenicy durum, ...
Makaron pappardelle z dodatkiem kurkumy.
Kasza pszenna makaronowa, ...
Makaron gniazdka nitki idealne do dań. Produkt może zawierać jaja.
Mąka ...
Makaron świderki z niskim indeksem glikemicznym to jedyny na rynku jasny makaron o określonym ...
W ofercie znajdują się różnego rodzaju dodatki do zup – w tym makaron owsiany. Nitki pozwolą ...
Makaron świderki 250g. Produkt bezglutenowy.
Skrobia kukurydziana, woda, ...
Makaron świdry. Produkt może zawierać soję.
Mąka makaronowa ...