

Indeks: 5900354039693
Małe pierożki nadziane borowikami, które idealnie sprawdzą się w zupie lub sałatce. Produkt może zawierać soję i gorczycę.
Ciasto makaronowe 72% [semolina z pszenicy twardej (Triticum durum), masa jajowa pasteryzowana**19,4%], nadzienie grzybowe 28% (bułka tarta (mąka pszenna
Małe pierożki nadziane borowikami, które idealnie sprawdzą się w zupie lub sałatce. Produkt może zawierać soję i gorczycę.
Ciasto makaronowe 72% [semolina z pszenicy twardej (Triticum durum), masa jajowa pasteryzowana**19,4%], nadzienie grzybowe 28% (bułka tarta (mąka pszenna, sól); ser ricotta 29,5% (mleko, serwatka z mleka, sól); olej słonecznikowy; aromaty; sól, borowiki w proszku 3%; przyprawy].
Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 1512/358 kcal Tłuszcz: 7,0g W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3g Węglowodany: 58g W tym cukry: 1,9g Błonnik: 3,6g Białko: 14g Sól: 2,1g
Małe pierożki nadziane borowikami, które idealnie sprawdzą się w zupie lub sałatce. Produkt może zawierać soję i gorczycę.
Ciasto makaronowe 72% [semolina z pszenicy twardej (Triticum durum), masa jajowa pasteryzowana**19,4%], nadzienie grzybowe 28% (bułka tarta (mąka pszenna
Jest to jeden z najczęściej wybieranych kształtów - idealnie nada się do wszystkich gęstych ...
Makaron krajanka z dodatkiem kurkumy.
Kasza pszenna makaronowa, semolina ...
Makaraon Spaghetii odpowiedni dla osób nietolerujących glutenu i dla ...
Makaron łazanki. Produkt może zawierać soję.
Mąka makaronowa ...
Małe pierożki nadziane mieszanką serów Pecorino Romano ChNP, Grana Padano ChNP oraz Ricotta, ...
Makaron z serii Lubella jajeczna bez jaj z chowu klatkowego. Krajaneczka 4-jajeczna z jaj od ...
Makaron z mąki z pełnego przemiału to doskonałe urozmaicenie codziennej diety dzięki ...
Makaron pełnoziarnisty spaghetti z mąki z pełnego przemiału. Może zawierać ...
Gryczana soba to jeden z podstawowych składników zarówno klasycznej, jak i nowoczesnej kuchni ...
Makaron gniazda wstęgi pełne ziarno. Produkt może zawierać soję.
Mąka ...
Cienki makaron wytwarzany z ziemniaków i zielonego groszku. Po namoczeniu staje się sprężysty ...