

KSYLITOL – cukier brzozowy
Składniki: ksylitol (substancja słodząca) 100%.
Kraj pochodzenia: Finlandia.
Produkt może zawierać alergeny: orzechy. Po otwarciu przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1000 kJ/240 kcal
Węglowodany: 99,8 g
w tym cukry: 0,2 g
w tym alkohole wielowodorotlenowe (poliole): 98,5 g
Błonnik: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0,01 g
Masa netto: 500 g
Konfekcjonowanie i dystrybucja: Simpatiko sp. z o.o., ul. Łuże 20, 05-092 Dąbrowa
Słodzik stołowy na bazie cyklaminianu sodu i sacharynianu sodu.
Stewia 10x słodsza to słodzik w 100% pochodzenia naturalnego, który może zastąpić zwykły ...
Fruktoza to naturalny środek słodzący, zwany cukrem owocowym. Występuje w owocach i miodzie, ...
Produkt pozyskiwany z drewna twardego brzozy, zwany cukrem brzozowym. Występuje w owocach i ...
Ksylitol jest naturalnym słodzikiem, pozyskiwanym z kory brzozy. Wyglądem przypomina ...
Erytrol jest dodatkiem do żywności, stosowanym jako substancja słodząca idealnie zastępująca ...
Fruktoza to naturalny środek słodzący, zwany cukrem owocowym. Występuje w owocach i miodzie, ...