

Indeks: 5900354039754
Pierożki nadziane szpianakiem oraz serem ricotta, które idealnie sprawdzą się w zupie lub sałatce.
Ciasto makaronowe 72% [semolina z pszenicy twardej (Triticum durum), masa jajowa pasteryzowana**19,4%], nadzienie z serem ricotta i szpinakiem 28% [bułka tarta (mąka pszenna, sól
Pierożki nadziane szpianakiem oraz serem ricotta, które idealnie sprawdzą się w zupie lub sałatce.
Ciasto makaronowe 72% [semolina z pszenicy twardej (Triticum durum), masa jajowa pasteryzowana**19,4%], nadzienie z serem ricotta i szpinakiem 28% [bułka tarta (mąka pszenna, sól
Flaczki wołowe w rosole długo gotowane. Może zawierać soję, gluten (z pszenicy, z żyta), ...
Zupa grochowa z kiełbasą wieprzową.
Woda, warzywa 10 % (ziemniaki, ...
Gołąbki z mięsem wieprzowym w sosie pomidorowym.
Kapusta biała 36,5%, ...
Fasola po bretońsk z kiełbasą i boczkiem bez wzmacniaczy smaku.
Woda, ...
Chili con carne bez wzmacniaczy smaku.
Woda, pomidory krojone, mięso ...
Flaki wołowe po zamojsku bez wzmacniaczy smaku.
Woda, żołądki wołowe 30%, ...
Pulpety w sosie pomidorowym bez substancji konserwujących.
Woda, mięso ...
Gulasz węgierski bez wzmacniaczy smaku.
Woda, mięso wieprzowe 28%, ...
Fasolka po bretońsku z kiełbasą wieprzową.
Woda, fasola biała 11%, ...
Zupa jarzynowa z mięsem wieprzowym.
Woda, warzywa 28% (marchew, fosola ...
Pulpety w sosie pomidorowym z marchewką i pietruszką. Może zawierać mleko łącznie z laktozą, ...