

Indeks: 5900354039754
Pierożki nadziane szpianakiem oraz serem ricotta, które idealnie sprawdzą się w zupie lub sałatce.
Ciasto makaronowe 72% [semolina z pszenicy twardej (Triticum durum), masa jajowa pasteryzowana**19,4%], nadzienie z serem ricotta i szpinakiem 28% [bułka tarta (mąka pszenna, sól
Pierożki nadziane szpianakiem oraz serem ricotta, które idealnie sprawdzą się w zupie lub sałatce.
Ciasto makaronowe 72% [semolina z pszenicy twardej (Triticum durum), masa jajowa pasteryzowana**19,4%], nadzienie z serem ricotta i szpinakiem 28% [bułka tarta (mąka pszenna, sól
Gulasz wieprzowo - wołowy.
Mięso (wieprzowe 35%, wołowe 10%), woda, ...
Zupa pomidorowa z kurczakiem i ryżem.
Woda, pulpa pomidorowa 23%, ...
Flaczki wieprzowe w sosie pomidorowym.
Woda, żołądki wieprzowe 28%, ...
Fasolka po bretońsku z kiełbasą. Produkt może zawierać gorczycę, mleko i ...
Fasolka po bretońsku z wędzoną kiełbasą. Może zawierać seler, soję, gluten (z żyta), mleko ...
Zupa jarzynowa z mięsem wieprzowym.
Woda, warzywa 28% (marchew, fosola ...
Miso – tradycyjna japońska zupa samurajów. O esencjonalnym smaku i charakterystycznym ...
Gulasz bez wzmacniaczy smaku.
Mięso wieprzowe 40%, woda, cebula 9%, ...
Rosół z kurczakiem i ryżem bez konserwantów.
Woda, warzywa 10% ...