

Ekologiczny sok z cytryny Naura powstaje poprzez bezpośrednie tłoczenie najlepszych, dojrzewających w sycylijskim słońcu cytryn. Cytrusy pozyskiwane są z kontrolowanych upraw ekologicznych, zapewniając najwyższą jakość surowca, a tym samym idealny balans kwasowości i słodkości owoców. Produkt świetnie sprawdza się do przygotowania lemoniady lub innych orzeźwiających koktajli. Doskonale uzupełnia i wzmacnia smak herbaty. Ponadto może być stosowany do podkreślenia smaku surówek, sałatek, mięs i ryb. Z powodzeniem może być wykorzystywany do wypieków oraz deserów, bo harmonijnie łączy się ze słodkimi smakami. Produkt jest w 100% naturalny, nie zawiera sztucznych konserwantów, ani dodatku cukru.
Sok NFC z cytryn* 100 %.
Wartość odżywcza w 100g produktu: Wartość energetyczna Kcal 28 Wartość energetyczna Kj 120 Tłuszcz 0,1g Kwasy tłuszczowe nasycone <0,1g Węglowodany 6,5g Cukry 1,75g Białko 0,4g Sól 0g Błonnik 0,4g
Sok z pomarańczy 100% NFC – pasteryzowany.
Sok z pomarańczy 100% NFC*. ...
Sok wieloowocowo - marchwiowy 100%.
Soki z zagęszczonych soków z: jabłek ...
Sok z jabłek, marchwi i pomarańczy wzbogacony witaminami C,E,D.
Przecier ...
Napój lekko gazowany na bazie soków tłoczonych z jabłek i agrestu.
Soki ...
Sokgrejpfrutowy.
Wyciśnięty sok z grejpfrutów (100%).
Zaprawa do napojów, sałatek, marynat o smaku cytrynowym.
Woda, sok ...
Sok z grejpfruta 100% NFC – pasteryzowany.
Sok z grejpfruta 100% NFC*. ...
Sok z marchwi. Wzbogacony witaminami C, E.
Przecier marchwiowy (50 %), ...
Sok z rokitniki ekologiczny wyciśnięty metodą tradycyjną.
Sok z ...
Jabłkowy sok 100% z soku zagęszczonego, źródło witaminy C
Sok jabłkowy ...
Nektar ananasowy z zagęszczonego soku. Wzbogacony w witaminę E.
Sok ...
Sok z jabłek, marchwi i malin wzbogacony witaminami C,E.
Sok jabłkowy (40 ...
Sok tłoczony jabłko - czarna porzeczka.
90% sok jabłkowy, 10% sok czarna ...