

Muffinka truskawkowa bezglutenowa
Ciasto biszkoptowe (87 %): masa jajowa pasteryzowana, olej roślinny (rzepakowy), cukier, skrobia (kukurydziana, ryżowa, ziemniaczana), mąka ryżowa, błonnik: ziemniaczany, z babki jajowatej (Plantago ovata); emulgatory: mono – i diglicerydy kwasów tłuszczowych; substancje spulchniające: węglany sodu; substancja zagęszczająca: guma ksantanowa; substancja konserująca: propionian wapnia; aromat. Nadzienie truskawkowe (13 %): cukier, przecier truskawkowy 35 %, woda, substancja żelująca: pektyny; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Wartość odżywcza w 100g produktu: Wartość energetyczna: 1823/436(kj/kcal) Tłuszcz / W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 24g / 2,9g Węglowodany / W tym cukry: 50g /30g Błonnik: 0,6g Białko: 4,7g Sól: 0,2g
Soda oczyszczona to uniwersalny środek wykorzystywany w wielu dziedzinach życia. W żywności ...
Kisiel o smaku wiśniowym dla całej rodziny. Może zawierać mleko.
Chleb pełne ziarno 250g. Produkt bez dodatku cukru, drożdży, mąki, glutenu i laktozy. ...
Mąka kukurydziana to produkt, który można wykorzystać do różnorodnych potraw i wypieków. ...
Bunny Ninja Fruit Straws o smaku jabłka i truskawki to długie, cienkie sznureczki nasycone ...