

KETO - Ciastko Wegańskie, bezglutenowe z pastą orzechową i nasionami szałwi hiszpańskiej. Bez dodatku cukrów.
Pasta z orzechów archidowych 35%, błonnik z korzenia cykori, mąka z orzechów migdałowych, orzechy nerkowca 6%, nasiona chia 2%, emulgator, lecytyny z rzepaku, sól himalajska.
Wartość odżywcza w 100g produktu: Wartość energetyczna Kcal 516 Wartość energetyczna Kj 2160 Tłuszcz 34,4g Kwasy tłuszczowe nasycone 2,7g Węglowodany 20,2g Cukry 4,1g Białko 19,2g Błonnik 28,8g Sól 0,63g
Andruty wafelki-opłatki do pochrupania.
Mąka pszenna, woda, cukie, olej ...
Katarzynki - Pierniki w białej czekoladzie. Może zawierać: jaja, orzeszki arachidowe, migdały ...
Batonik z nadzieniem o smaku kakaowym w polewie o smaku czekolady. Może zawierać orzeszki ...
Oryginalne oreo to słodycz, którą na pewno znają wszyscy. Pyszne i chrupiące z waniliowym ...
Herbatniki 79 % zbóż.
Mąka pszenna 79,2 %, olej palmowy, cukier 12 %, ...
Ciastka kakaowe z miękkim środkiem i kawałkami czekolady mlecznej z mleka alpejskiego ...
Herbatniki BeBe.
Mąka pszenna, cukier, oleje roślinne: rzepakowy, ...
Słomka Ptysiowa bez konserwantów i oleju palmowego. Może zawierać nasiona sezamu i ...
Ciasteczka z kawałkami czekolady mlecznej z mleka alpejskiego (29%). Może zawierać ...
Ciasteczka z kawałkami czekolady mlecznej z mleka alpejskiego (21%) i pokruszonymi orzechami ...