

Gołki często mylone są z oscypkiem. Wytwarzane są w podobny sposób, jednak różnią się kształtem i zawartością mleka. Gołka wytwarzana jest w 100% z mleka krowiego, dzięki czemu jest sprężysta. Można ją spożywać zarówno na zimno jak i na ciepło.
Mleko krowie, sól, podpuszczka.
Ciesz się jego gładką, aksamitną konsystencją i nieodpartym smakiem cheddara, który wywoła ...
Violife Blok o smaku mozzarella to dokładnie to, czego potrzebujesz do swoich eksperymentów z ...
Te plastry są tutaj, aby dodać odrobinę smaczku do twoich posiłków, zachowując przy tym ...
Przygotuj się na blok czystej rozkoszy, który spełni wszystkie Twoje roślinne marzenia. ...
Hochland Gouda ser żółty w plastrach, ser podpuszczkowy dojrzewający.
Ciesz się nim, gdy bez problemu kruszy się i rozpływa w ustach. Posyp nim świeże greckie ...
Kozi ser twarogowy w plastrach jest produktem kierowanym do wszystkich grup konsumentów z ...
W opakowaniu czeka na ciebie czysta rozkosz, oferująca wyjątkowy czekoladowy smak, którego ...
Wędzony w sposób naturalny- drewnem olchowym. Długie dojrzewanie zapewnia wyjątkowe walory ...