

Serek podhalański to produkt wytwarzany z mleka krowiego (w okresie wiosennym z domieszką mleka owczego). Serki pakowane są hermetycznie po 5 szt. Można je spożywać zarówno na zimno jaki i po podgrzaniu np. z żurawiną.
Mleko krowie, sól, podpuszczka.
Hochland Gouda ser żółty w plastrach, ser podpuszczkowy dojrzewający.
Ciesz się nim, gdy bez problemu kruszy się i rozpływa w ustach. Posyp nim świeże greckie ...
Kozi ser twarogowy w plastrach jest produktem kierowanym do wszystkich grup konsumentów z ...
Przygotuj się na blok czystej rozkoszy, który spełni wszystkie Twoje roślinne marzenia. ...
Ciesz się jego gładką, aksamitną konsystencją i nieodpartym smakiem cheddara, który wywoła ...
W opakowaniu czeka na ciebie czysta rozkosz, oferująca wyjątkowy czekoladowy smak, którego ...
Kozie sery są najbogatszym źródłem wapnia pośród produktów spożywczych. Spożycie 10 dag ...
Ta bogata i kremowa konsystencja rozpływa się w ustach, zapewniając rozkoszne doznania przy ...