

Indeks: 5901752701465
(880,00 zł kg)
Cudowny aromat Tajlandii! Limonka kaffir to tajska roślina o charakterystycznym, cytusowym aromacie. Wystarczy wkruszyć listek podczas gotowania, a kuchnię wypełni piękny, jedyny w swoim rodzaju zapach. Ze względu na te właściwości stosowana jest jako przyprawa do zup, dań ryżowych, sałatek i pot
Cudowny aromat Tajlandii! Limonka kaffir to tajska roślina o charakterystycznym, cytusowym aromacie. Wystarczy wkruszyć listek podczas gotowania, a kuchnię wypełni piękny, jedyny w swoim rodzaju zapach. Ze względu na te właściwości stosowana jest jako przyprawa do zup, dań ryżowych, sałatek i potraw z woka.
100 % suszone liście limonki kafir (całe).
Wartość odżywcza w 100g/ml produktu: Wartość energetyczna 0 kJ / 0 kcal Tłuszcz 0 g KTN 0 g Węglowodany 0 g W tym cukry 0 g Białko 0 g Błonnik 0 g Sól 0 g
Cudowny aromat Tajlandii! Limonka kaffir to tajska roślina o charakterystycznym, cytusowym aromacie. Wystarczy wkruszyć listek podczas gotowania, a kuchnię wypełni piękny, jedyny w swoim rodzaju zapach. Ze względu na te właściwości stosowana jest jako przyprawa do zup, dań ryżowych, sałatek i pot
Gryczana soba to jeden z podstawowych składników zarówno klasycznej, jak i nowoczesnej kuchni ...
Lekki, naturalnie bezglutenowy makaron ryżowy ma prosty, czysty skład bez zbędnych dodatków i ...
Żółte curry to mieszanka tajskich przypraw z wyraźną nutą trawy cytrynowej. Żółty kolor ...
Przepyszna, zielona papryczka jalapeno, pokrojona w kawałki, która wzbogaci smak każdej ...
Zwana także czarnym kminem jest skarbnicą składników biologicznie aktywnych i dlatego też ma ...
Pikantna pasta w koreańskim stylu to szybki sposób na przygotowanie domowego kimchi oraz ...
Kukurydziane, chrupiące muszle do taco. Musisz je mieć, aby przygotować jedną z ...
Istnieje ponad tysiąc odmian mango, ale to odmiana Alphonso, rosnąca w Indiach jest jedną z ...
Popularne w kuchni azjatyckiej, a w szczególności chińskiej, suszone grzyby mun to świetny ...
Panko to popularna w Japonii panierka z chleba, w formie płatków. Najczęściej używa się jej ...
Chili jest znane z wyjątkowej ostrości. Ale ogniste chili ma także owocowy i lekko słodkawy ...
Ich ogromne znaczenie dostrzeżono w kuchni azjatyckiej, szczególnie japońskiej. Listki nori ...
Ocet ryżowy – delikatny, lekko kwaskowy w smaku. Posiada jasną, słomkową barwę. Ta delikatna ...