- Obecnie brak na stanie


Indeks: 5900437013701
Krem o smaku śmietankowym gotowy w 3 minuty. Możliwa obecność glutenu.
Cukier, syrop glukozowy, olej roślinny palmowy całkowicie utwardzony, skrobia modyfikowana, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem
Krem o smaku śmietankowym gotowy w 3 minuty. Możliwa obecność glutenu.
Cukier, syrop glukozowy, olej roślinny palmowy całkowicie utwardzony, skrobia modyfikowana, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym), żelatyna, białka mleka, stabilizator (fosforany potasu), barwnik (karoteny), aromat, sól.
Wartość odżywcza w 100g/ml produktu: Wartość energetyczna: 1203/290 (kj/kcal) Tłuszcz / W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22,3g / 15,3g Węglowodany / W tym cukry: 18,9g / 15,4 Białko: 3,4g Sól: 0,12g
Krem o smaku śmietankowym gotowy w 3 minuty. Możliwa obecność glutenu.
Cukier, syrop glukozowy, olej roślinny palmowy całkowicie utwardzony, skrobia modyfikowana, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem
Bezglutenowy budyń o smaku jagodowym Celiko to popularny i pyszny deser. Wytwarzany w oparciu ...
Budyń o smaku jagodowym Celiko to popularny i pyszny deser. Wytwarzany w oparciu o tradycyjne ...
Cukier żelujący 1:1 prosty sposób na konfitury.
Cukier, regulator ...
Krem do tortów o smaku waniliowym. Może zawierać gluten, jaja.
Preparat ...
Szybki do zrobienia i pyszny w smaku kisiel o smaku żurawiny.
Cukier, ...
Pisaki pastelowe w czterech kolorach: niebieski, różowy, pomarańczowy, zielony.
...Mix w proszku do ubijania śmietanki. Może zawierać gluten ze zbóż, mleko, jaja, soję.
...Korpusy deserowe - słodkie. Może zawierać orzeszki arachidowe, inne orzechy, jaja, sezam ...
Mieszanka karmelu i soli nadaje kawie wyśmienitą harmonię smaków.Doskonale sprawdzi się ...
Krem do tortów o smaku czekoladowym. Może zawierać gluten, jaja.
Cukier puder idealny do wypieków.
Cukier puder.