- Obecnie brak na stanie


Indeks: 3228021000190
(52,80 zł kg)
Bita śmietanka w sprayu o smalku waniliowym to słodki dodatek do ciast, lodów, finezyjnych kaw oraz innych deserów, uwielbiany zarówno przez dzieci, jak i dorosłych.
Śmietanka (91%), cukier (8,5%), emulgator: E471, stabilizator: E407, aromat waniliowy, gaz nośny: E942.
Bita śmietanka w sprayu o smalku waniliowym to słodki dodatek do ciast, lodów, finezyjnych kaw oraz innych deserów, uwielbiany zarówno przez dzieci, jak i dorosłych.
Śmietanka (91%), cukier (8,5%), emulgator: E471, stabilizator: E407, aromat waniliowy, gaz nośny: E942.
Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 987/238 kcal Tłuszcz: 20g W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15g Węglowodany: 12g W tym cukry: 12g Białko: 2,5g Sól: 0,08g
Bita śmietanka w sprayu o smalku waniliowym to słodki dodatek do ciast, lodów, finezyjnych kaw oraz innych deserów, uwielbiany zarówno przez dzieci, jak i dorosłych.
Śmietanka (91%), cukier (8,5%), emulgator: E471, stabilizator: E407, aromat waniliowy, gaz nośny: E942.
Skórka z cytryny to dodatek do słodkich przysmaków cieszący się na świecie dużym i zasłużonym ...
Młynek Karmel i Wanilia do kawy i deserów Kotányi błyskawicznie poprawia smak różnych potraw ...
Krem o smaku ajerkoniakowym gotowy w 3 minuty. Możliwa obecność ...
Cukier korzenny, bezglutenowy Celiko idealnie nadaje się do przygotowywania domowych ciast, ...
Soda oczyszczona - wszechstronne zastosowanie.
Węglany sodu - ...
Cukier żelujący 1:1 prosty sposób na konfitury.
Cukier, regulator ...
Śnieżynka marki Celiko to deser w proszku typu bita śmietana. Stanowi doskonały element ...
Idealny dodatek do śmietany, który zachowuje jej idealną konsystencję . Może zawierać soję, ...
Migdały to wyśmienita przekąska i wspaniały dodatek do wielu potraw.
Sos o smaku waniliowym bez gotowania. Może zawierać gluten.
Cukier, ...
Dodatki do wypieków Celiko to produkty będące elementem uzupełniającym ofertę produktów ...
Uprzyjemnij każdą przerwę na kawę Nutą Kardamonu w młynku z aromatami cynamonu i kardamonu. ...