- Nowy


W kuchni najczęściej stosowana jest pektyna w proszku. W przemyśle spożywczym pektyny dodaje się ją do wyrobu galaretek, naturalnych dżemów oraz konfitur, ponieważ posiada właściwości żelujące i zagęszczające. Pektyna przyspiesza gęstnienie przetworów, a także jest świetnym sposobem na zmniejszenie zawartości cukru w domowych dżemach i konfiturach! Korzystając z pektyny, możesz przygotować zdrowsze wersje ulubionych przetworów.
pektyna amidowana, sacharoza
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna 1167kJ / 281 kcal
Tłuszcz <0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone <0,1 g
Węglowodany 42,1 g
w tym cukry 29,4 g
Białko 1,3 g
Popiół 1,68 g
Wilgotność 1,3 g
Bita śmietanka w sprayu to słodki dodatek do ciast, lodów, finezyjnych kaw oraz innych ...
Mleko w proszku. Produkt nie jest przeznaczony dla niemowląt poniżej 12 miesiąca życia.
...Żelfix na bazie naturalnej pektyny owocowej. Możliwa obecność glutenu i mleka.
...Cukier puder idealny do wypieków.
Cukier puder.
Cukier Wanilinowy. Może zawierać gluten, jaja, mleko i produkty pochodne.
Zamiast żelatyny użyj agartyny — w 100% roślinnej alternatywy. Jest produkowana z alg, ma ...
Sos o smaku toffi idealny do deserów, bez konserwantów i barwników.
31% ...
Popularna i smaczna kremówka – najlepsza śmietanka do ubijania. Produkowana ze zdrowego ...
Cukier wanilinowy idealny do słodkich deserów. Może zawierać gluten.
Mieszanka karmelu i soli nadaje kawie wyśmienitą harmonię smaków.Doskonale sprawdzi się ...
Proszek do pieczenia idealny do wypieków. Możliwa obecność mleka.
Kwas cytrynowy podkreśla smak napojów, wzmacnia smak konfitur, galaretek i soków. ...
Zakwas chlebowy żytni z naturalnymi składnikami. Możliwość obezności mleka.
...Kajmak masa krówkowa, idealny do naleśników, gofrów, wafli, doskonały do mas tortowych ...