- Nowy


Pektyna to rodzaj węglowodanów naturalnie występujących w roślinach i owocach, takich jak: jabłka, marchew, morele, banany oraz brzoskwinie. Ma właściwości żelujące, dlatego jest wykorzystywana do produkcji dżemów, galaretek, powideł.
pektyna, dekstroza
Wartość energetyczna
1130 kJ/ 270 kcal (w 100g produktu)
Tłuszcz
0g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
0g
Węglowodany
44g
W tym cukry
44g
Błonnik
46g
Białko
0,5g
Sól
3,8g
Aromat cytrynowy aromatyzuje około 2kg ciasta.
Olej roślinny rzepakowy, ...
Sos o smaku truskawkowym idealny do deserów, bez konserwantów i barwników.
...Cukier Cynamonowy do kawy i deserów.
Cukier, cynamon (7,5%), syrop ...
Mieszanka karmelu i soli nadaje kawie wyśmienitą harmonię smaków.Doskonale sprawdzi się ...
Krem o smaku tiramisu gotowy w 3 minuty. Możliwa obecność ...
Aromat pomarańczowy aromatyzuje około 2kg ciasta.
Olej roślinny ...
Zamiast żelatyny użyj agartyny — w 100% roślinnej alternatywy. Jest produkowana z alg, ma ...
Dodatki do wypieków Celiko to produkty będące elementem uzupełniającym ofertę produktów ...
Bita śmietanka w sprayu o smalku waniliowym to słodki dodatek do ciast, lodów, finezyjnych ...
Kajmak masa krówkowa, idealny do naleśników, gofrów, wafli, doskonały do mas tortowych ...
Kajmak o smaku waniliowym gotowa masa, idealny do naleśników, gofrów, wafli, doskonały do mas ...
Na ten cynamon czeka się nawet 20 lat pozwalając aby dojrzał do głębokiego smaku i słodkiego, ...
Sos o smaku czekoladowym idealny do deserów, bez konserwantów i barwników.
...Popularna i smaczna kremówka – najlepsza śmietanka do ubijania. Produkowana ze zdrowego ...